![]() |
|
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|||
![]() Aquafanatic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 1 987 Регистрация: 6.8.2008 Из: Львов ![]() Благодарности: 6376 раз(а) ![]() |
|
||
![]()
|
|
![]() Аквариумист ![]() ![]() Группа: Партнёры Сообщений: 78 Регистрация: 4.9.2010 Из: Кривой Рог ![]() Благодарности: 190 раз(а) ![]() |
Вітаю !
![]() ![]() ![]() |
![]()
|
|
![]() Свой на Aquafanat.com.ua ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Партнёры Сообщений: 502 Регистрация: 29.10.2009 Из: Омск ![]() Благодарности: 961 раз(а) ![]() |
мои поздравления пане Коллега! :):):)
-------------------- -------------------- аква 200л - мой "малави"... свет: 1 hagen aqua-glo 30вт + 1 hagen marine-glo 30вт; фильтр tetratec ex700; компрессор tetratec aps 100; грелка aquael comfort zone 150. рыбы: labidochromis caeruleus "yellow" - 5, pseudotropheus elongatus - 4, melanochromis johanni "orange" - 3, melanochromis chipokae - 3, aulonocara spec. "red rubin" - 3, aulonocara maylandi - 3, ancitrus multispinnis - 3, crossocheilus siamensis (SAE) - 2. |
![]()
|
|
![]() Свой на Aquafanat.com.ua ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Партнёры Сообщений: 706 Регистрация: 19.5.2010 Из: Сумы ![]() Благодарности: 962 раз(а) ![]() |
navy, добрый вечер ,пора Андрей порадовать нас новыми фото вашего аквариума .
![]() |
![]()
|
|
![]() Aquafanatic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 1 987 Регистрация: 6.8.2008 Из: Львов ![]() Благодарности: 6376 раз(а) ![]() |
Так і міркував,що Михайло ,як той слідопит відкопає мою тему.
![]() -------------------- Не хилися, червона калино, Маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, Маєш вільний рід. |
![]()
|
|
![]() Свой на Aquafanat.com.ua ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Партнёры Сообщений: 706 Регистрация: 19.5.2010 Из: Сумы ![]() Благодарности: 962 раз(а) ![]() |
navy, первое фото просто супер папа,мама и детвора что это за рыбы такие красивые?
|
![]()
|
|
![]() Aquafanatic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 2 325 Регистрация: 18.7.2010 Из: Житомир ![]() Благодарности: 5590 раз(а) ![]() |
navy, фото дуже гарні!! Риби неймовірні, дуже сподобалось! Скажіть, а Telmatochromis vittatus які по розміру виростають?
-------------------- |
![]()
|
|
миша сумы, Перша світлина випадково попала,то мій інший акваріум в стійці 3х110л. Так це Lamprologus caudopunctatus ,на разі залишилось дві самиці.
![]() ![]() ![]() little_cat2006, Вітатуси за поведінкою та поводженням дуже схожі на Юлідохромів.Мої мають - самець десь 9см ,самиці до 5см. ![]() Сообщение отредактировал navy - 16.3.2011, 9:26 -------------------- Не хилися, червона калино, Маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, Маєш вільний рід. Благодарности:
|
![]()
|
|
![]() Aquafanatic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 2 325 Регистрация: 18.7.2010 Из: Житомир ![]() Благодарности: 5590 раз(а) ![]() |
navy, ось, що з чоловіками робить 8 березня
![]() ![]() -------------------- |
![]()
|
|
А, як що уважно придивитись то як раз в мушлю яку заглядає самець ,видно друге покоління молоді. navy, я заметил ![]() Саммець вистрибнув на 8 березня.Він так і нерестився по черзі з ними.А на свято напевно" совість загризла" . наверное было много движения возле аквариума ![]() ![]() ![]() |
![]()
|
|
Ось так виглядає моя господарка
![]() ![]() ![]() -------------------- Не хилися, червона калино, Маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, Маєш вільний рід. |
![]()
|
|
Правда є ще один невеличкий на 80л на кухні де мешкають мушлевці Лампрологуси сіміліси. navy, помню вы писали что Лампрологуси сіміліси. приехали с Польши и аква эта на стене в кухне. Ось так виглядає моя господарка хорошо виглядае ![]() Благодарности:
|
![]()
|
|
Ось підросли троха мої Paracyprichromis nigripinnis "blue neon". Риба тримається своєї зграйки іноді об"єднується із зграйкою Cyprichromis leptosoma але не на довго. З віком почала проявлятись така своєрідна поведінка риб,як зависання над будь якою плоскою вертикальною поверхнею.В данному випадку мої риби ,на данний час вибрали собі лисття криптокорини. За відсутністтю в акві великого(тобто високого) каміння. Поведінка цих риб дуже витончена й граційна,рухи дуже делікатні й повільні.Але при небезпеці дуже швидко зграя може зникнути з місця.
-------------------- Не хилися, червона калино, Маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, Маєш вільний рід. |
![]()
|
|
![]() Активный аквариумист ![]() ![]() ![]() Группа: Партнёры Сообщений: 482 Регистрация: 29.3.2011 Из: Днепр ![]() Благодарности: 577 раз(а) ![]() |
я сначала испугался подумал о самом ужасном. интересные рыбы - я таких еще не видел
![]() Сообщение отредактировал Ared - 28.7.2011, 18:34 -------------------- Один дурак может задать вопрос, на который не ответит тысяча мудрецов Благодарности:
navy, |
![]()
|
|
Ared, Так в мене зараз вже майже три роки в аквах тільки риба з озера Танганіїка. На рахунок світлин,якось збирусь (коли натхнення прийде
![]() ![]() -------------------- Не хилися, червона калино, Маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, Маєш вільний рід. |
![]()
|
|
Вчора мав натхнення та й троха побавився із камінцми в акві.
![]() ![]() На цих світлинах хочу представити своїх Cyprichromis leptosoma 'jumbo Chaitika' вони ще молоді й не набрали свого повного кольору.Саме цікаве що самці в тієї морфи бувають із хвостами різного кольору. ![]() ![]() -------------------- Не хилися, червона калино, Маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, Маєш вільний рід. |
![]()
|
|
Ось деякі фрагменти з життя акви. Змагання за "хатинку " між парою Julidochromis marlieri та Altolamprologus compressiceps .
На останок просто пару світлин мешканців акви. ![]() -------------------- Не хилися, червона калино, Маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, Маєш вільний рід. |
![]()
|
|
Благодарности:
navy, |
![]()
|
|
миша сумы, Я б сам хотів би,щоб в мене їх стільки було
![]() ![]() ![]() -------------------- Не хилися, червона калино, Маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, Маєш вільний рід. Благодарности:
|
![]()
|
|
navy, Андрей спасибо буду ждать.
![]() |
![]()
|
|
![]() исключен из рядов КПСС за амораловку:)::) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 1 711 Регистрация: 25.6.2010 Из: Киев ![]() Благодарности: 4636 раз(а) ![]() |
О, виглядає аква просто суперово!
-------------------- |
![]() ![]() |