![]() |
|
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
|
![]()
|
||||
![]() Свой на Aquafanat.com.ua ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Партнёры Сообщений: 747 Регистрация: 12.10.2011 Из: Киев, Дарница ![]() Благодарности: 1859 раз(а) ![]() |
|
|||
![]()
|
|||
![]() Свой на Aquafanat.com.ua ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Партнёры Сообщений: 747 Регистрация: 12.10.2011 Из: Киев, Дарница ![]() Благодарности: 1859 раз(а) ![]() |
Народилася Єва 30.10.2014, а до нас потрапила у віці 2,5 місяців,
коли вже все їла, але з горщиком не дуже ще ладила, то спочатку ми мали певні клопоти ![]() Така була наша Єва, коли приїхала в новий дім: фотки будуть різної якості, більшість роблю планшетом-читалкою. Вже коли ми знали що купуємо Євку, але ще не забрали, зкльопали їй лежанку, з того, що вдома знайшли. Як комусь треба буде - розкажу як, нічого складного. Ще про головне, Євуся бюджетна кішка, ніяких титулів та документів, окрім вет паспорта вона не має. Нам просто пощастило знайти її бо те, що зараз робиться з продажем кошенят-сфінксів не налазить на голову зовсім. Але мода диктує свої правила... Єва не стерелізована, але майже всі наші друзі, хто з нею познайомився, питають чи не буде колись у Єви кошеняток, стають в чергу ![]() |
||
![]()
|
||||
Малою Єва дуже мерзла, тому в її лежанці постійно лежала
пластикова пляшка з гарячою водою, на яку я одягала махрову шкарпетку, і байкова пелюшка. А ще я в'язала жилетку: Але вдягли ми її один раз, а потім Єва сказала: Альона, давай жилетку будеш носить ти, а мені віддаси халат Тут ще маленька Єва |
|||
![]() ![]()
|
|
![]() Аквариумист ![]() ![]() Группа: Партнёры Сообщений: 49 Регистрация: 2.1.2011 Из: Винница ![]() Благодарности: 491 раз(а) ![]() |
Дуже файна у вас Єва, нехай здоровою виростає та втішає господарку........
-------------------- Недостаток знаний, нельзя заменить избытком удобрений! Благодарности:
|
![]()
|
|
Федорович, дякую, вона постарається
![]() |
![]()
|
|
![]() Aquafanatic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 1 937 Регистрация: 4.4.2012 Из: Днепр ![]() Благодарности: 5469 раз(а) ![]() |
Єва Добра кицюня(тьху-тьху-тьху), така сурьёзна, мабудь тому що сфінкс ![]() -------------------- 098-98-92-635 Виталий Грузоперевозки по Украине |
![]()
|
|
![]() Свой на Aquafanat.com.ua ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 594 Регистрация: 12.10.2012 Из: Киев ![]() Благодарности: 909 раз(а) ![]() |
гарненька
![]() -------------------- Домашние животные — они, как мороженое, шоколад и приключения: вроде бы совсем не обязательны, но совершенно необходимы для того, чтобы жизнь была полной и счастливой. моя 240 л баночка |
![]()
|
|
Єва Добра кицюня(тьху-тьху-тьху), така сурьёзна, мабудь тому що сфінкс ![]() Віталій, вона зооовсім не серйозна, то тільки на фотках, а насправді це голозада шкода і "абізяна" ![]() гарненька ![]() ![]() Там з'явився перший лисий кіт, від нього і почали їх розводити. Ігорь, рада тебе бачити ![]() Благодарности:
|
![]()
|
|
|
![]()
|
|
|
![]()
|
|
![]() Свой на Aquafanat.com.ua ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 594 Регистрация: 12.10.2012 Из: Киев ![]() Благодарности: 909 раз(а) ![]() |
так солоденько спить - як я їй зараз заздрю:)
доречі, з минулим 8 березня Алешку, та Єву! ![]() -------------------- Домашние животные — они, как мороженое, шоколад и приключения: вроде бы совсем не обязательны, но совершенно необходимы для того, чтобы жизнь была полной и счастливой. моя 240 л баночка |
![]()
|
|
igorlab, дякую за привітання від нас обох
![]() То ми так солодко спали у суботу, приходили гості і Євка од них втомилася ![]() |
![]()
|
|
|
![]()
|
|
![]() Активный аквариумист ![]() ![]() ![]() Группа: Партнёры Сообщений: 130 Регистрация: 16.1.2015 Из: Киев, Теремки ![]() Благодарности: 153 раз(а) ![]() |
Кривая кошка! Всегда хотел свинкса,если будут котята,бронь на одного )
Благодарности:
|
![]()
|
||
Я надіюсь шо "кривая" то ви так "красивая" хотіли написати
![]() В Євки трохи волосатий хвостик, якщо для вас не критично і документів ніяких не буде. А котенятка я надіюсь будуть, ми не плануєм стерилізувати. |
|
![]()
|
|
![]() Активный аквариумист ![]() ![]() ![]() Группа: Партнёры Сообщений: 130 Регистрация: 16.1.2015 Из: Киев, Теремки ![]() Благодарности: 153 раз(а) ![]() |
Сори да хотел написать красивая!
Я надіюсь шо "кривая" то ви так "красивая" хотіли написати Все подходит ! В Євки трохи волосатий хвостик, якщо для вас не критично і документів ніяких не буде. А котенятка я надіюсь будуть, ми не плануєм стерилізувати. |
![]()
|
|
![]() Aquafanatic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 5 919 Регистрация: 1.7.2010 Из: Обухов Благодарности: 16169 раз(а) ![]() |
алешка,
Кривая кошка! Всегда хотел свинкса,если будут котята,бронь на одного ) Дуже гарнюнька молоденька киця, я теж стаю в чергу! Якщо будуть киценята, згадайте про Обухів. Чудова тема, в мене доця дуже цікавиться Єгиптом, і для неї назва Сфінкс, дуже символічна! Дякую! ![]() ![]() Сообщение отредактировал Argo - 3.4.2015, 22:45 -------------------- В тумане я не видел цели, но мне помог один шаман. Я научился видеть целью, туман. Благодарности:
|
![]()
|
|
Не питання, але ще треба вирости, потім знайти гарного татка...
![]() Вже не пам'ятаю, писала я чи ні, Єва на натуральних продуктах. Вона не їсть корм чи нашу їжу, у неї свій раціон, готую десь раз на 2 тижні і заморожую, а перед кожним їдлом розморожую порцію. Євка коли їсть плямкає як маленька свинка, коли робиш вигляд, що хочеш забрати - гарчить і пихтить, як собака чи їжак. Ще вона носить в зубах іграшки, та бігає за м'ячиком. |
![]()
|
|
![]() Aquafanatic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 5 919 Регистрация: 1.7.2010 Из: Обухов Благодарности: 16169 раз(а) ![]() |
-------------------- В тумане я не видел цели, но мне помог один шаман. Я научился видеть целью, туман. Благодарности:
|
![]()
|
|
![]() Aquafanatic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 1 114 Регистрация: 27.1.2010 Из: Киев ![]() Благодарности: 5025 раз(а) ![]() |
алешка,задела за живое.
Красавчик... или красовела, пардон, читал бегло, малость на нервах после "политики"... А тема классная,я сам завёл... врать не буду, я бы добровольно не заводил, просто так сложилось, что в семье блин все алергетики на всё... Даже на рыбу, вернее на сухой корм (на этих несчастных бокоплавов). Пришлось временно завязать с рыбой. Сидели, сидели мои тётки, где-то вычитали, сфинкс - это для них, он якобы антиалергенный, боюсь даже проверять в гугле это слово. Фартануло, по Сландо за червончик отдавали котёнка Донской сфинкс. Бо у него ухо надкушено, волохатый, типа кашемира, не усов, не бровей. ,... Когда я это чучело увидел, я сразу предложил его машиной переехать. Получил о лицу, а потом и сам это чудо полюбил. Отмороженный пацан на все. Кусюка, ближе к вечеру, утром будет в три этапа. С начало урча трактором лезет целоваться. Потом покусывает за оголённые части тела. Ну а если после этого не дошло, прыгает на грудь - время жрать, 7 часов, хузяин, подъм! Сейчас этому перцу 7 месяцев, все хотят его кастрировать, бо будет метить. Я пока отбиваю, проявляю мужскую солидарность. Вопрос: все коты метят вонюче? Наш из квартиры не выходил, может не будет А? На фото он только приехал. Потом повредил последний фотоаппарат. Сообщение отредактировал жук - 4.4.2015, 5:38 -------------------- Мужчина,без жены-как рыба,без велосипеда! |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 11.5.2025, 18:35 |