![]() |
|
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
|
![]() ![]()
|
|||
Студент ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 2 143 Регистрация: 16.7.2009 Из: Днепр Благодарности: 3310 раз(а) ![]() |
|
||
![]()
|
|
![]() Свой на Aquafanat.com.ua ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Партнёры Сообщений: 748 Регистрация: 9.3.2012 Из: Днепр ![]() Благодарности: 722 раз(а) ![]() |
Keys, чи можете ви взяти до себе в пакет замовлення tiasha1? Ви - поруч. Буду їхати, можемо зустрітися на Робочій. Для вас не буде проблемою розділити рибу там на місці? Конечно могу. -------------------- Все выше сказанное лично мое мнение, не является аксиомой и должно подвергаться здоровой критике...
мои 300л. с дискусами 24 литра с лабиринтовыми больше фото тут |
![]()
|
|
![]() Активный аквариумист ![]() ![]() ![]() Группа: Партнёры Сообщений: 497 Регистрация: 7.1.2014 Из: Каменское ![]() Благодарности: 2303 раз(а) ![]() |
Мне, конечно, больше подходит автовокзал(если не поздним вечером), а там как получится.
Сообщение отредактировал Eleniya - 26.3.2014, 10:00 -------------------- |
![]()
|
|
![]() Свой на Aquafanat.com.ua ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 681 Регистрация: 15.12.2013 Из: Днепр Благодарности: 6682 раз(а) ![]() |
доставка лучше на выходных конечно. лично мне 21 подойдет, не знаю как остальным. Я просмотрел или не указывал Чумак свой район? ![]() И заказывал ли кто то из районов Кр.Камень-Коммунар-Парус? Я с Красного Камня,могу помочь с забором или буду признательна за такую же помощь [quote name='Chumak' date='25.3.2014, 10:14' post='604522'] Дзвонив Джефу Гроші Джефу можна скинути десь за день до відправки. Буде нормально. Пропоную остаточно визначитися із позиціями, датою, хто з ким кооперується, а тоді вже говорити про гроші. Щодо доставки. Я казав, що можливо поїду у суботу до Харкова. Це буде майже 100%. Тільки я їду по роботі і не сам. Проблема в тому, що до Дніпропетровська я повернуся, скоріше за все, десь о 21 годині. Якщо це всіх влаштує - такий варіант можливо провернути. Вношу предложение скинуться 'Chumak' на доставку хотя бы по символической 10 ![]() Сообщение отредактировал Влада333 - 26.3.2014, 9:10 -------------------- Самый хороший учитель в жизни — опыт. Берет, правда, дорого, но объясняет доходчиво....
Улитка Теодоктус - вред или польза ? Креветка Фильтратор (разведение) Днепропетровск. Продам пресноводных креветок. Все расцветки неокардин Днепропетровск. Гирардинус Пятнистохвостый. Эпиплатис Факельный. Коридорас Хастатус, Пигмей,Панда,Нанус. Неогетерандрия Элеганс. Формоза. Венесуэлла Блек,Оранж. Продам Гирардинус пятнистохвостый - (Phalloceros caudimaculatus (Hensel, 1868), Е., 1907.) |
![]()
|
|
![]() Новенький на форуме ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 23 Регистрация: 30.3.2010 Из: Днепр ![]() Благодарности: 48 раз(а) ![]() |
А есть кто-то с Победы? в 21 вряд ли смогу подъехать на автовокзал...
-------------------- Будьте внимательны к своим мыслям, они - начало поступков...
|
![]()
|
|
Новенький на форуме ![]() Группа: Присматриваюсь Сообщений: 13 Регистрация: 23.1.2014 Из: Днепр ![]() Благодарности: 0 раз(а) ![]() |
Давайте я тогда дозакажу еще, чтоб меньше мороки было)
Otocinclus affinis Отоцинклюс афинис 3-3,5см 30грн , от 50шт по 22грн - 1 шт Thoracocharax stellatus Клинобрюшка 2.7-3см 30грн, от 30шт по 20грн - 3 шт Corbiculidae yellow clam Двустворка яванская 15грн, от 30шт по 10грн - 2 шт |
![]()
|
|
![]() Активный аквариумист ![]() ![]() ![]() Группа: Партнёры Сообщений: 403 Регистрация: 16.3.2013 Из: Днепр ![]() Благодарности: 413 раз(а) ![]() |
Колективне замовлення у Джефа Всі побажання вніс. Зараз відправляю замовлення Джефу і дам реквізити для оплати. Отики не о 22, а по 25. Голубих склярій, дискових пецилій, одного виду неритин, ранчу немає. Ті, кого це стосується, прошу уваги. Як Джеф підтвердить наявність, відпишуся. Завтра треба йому перекинути гроші. Буду домовлятися про доставку на вечір суботи. Годину так на 17. Вечір вихідного дня. Думаю, має бути всім зручно. |
![]()
|
|
![]() Свой на Aquafanat.com.ua ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 681 Регистрация: 15.12.2013 Из: Днепр Благодарности: 6682 раз(а) ![]() |
Прошу прощения за беспокойство, вынуждена отказаться от позиции
Brotia pagodula живородящие 3-4см 25грн, от 30шт по 20грн - 3 шт. = 60 грн., брат передумал,мне лишние,пока не поздно? -------------------- Самый хороший учитель в жизни — опыт. Берет, правда, дорого, но объясняет доходчиво....
Улитка Теодоктус - вред или польза ? Креветка Фильтратор (разведение) Днепропетровск. Продам пресноводных креветок. Все расцветки неокардин Днепропетровск. Гирардинус Пятнистохвостый. Эпиплатис Факельный. Коридорас Хастатус, Пигмей,Панда,Нанус. Неогетерандрия Элеганс. Формоза. Венесуэлла Блек,Оранж. Продам Гирардинус пятнистохвостый - (Phalloceros caudimaculatus (Hensel, 1868), Е., 1907.) |
![]()
|
|
![]() Новенький на форуме ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 25 Регистрация: 16.2.2012 Из: Днепр ![]() Благодарности: 21 раз(а) ![]() |
Извините, наверное дозакажу 1 креветку. Caridina japonica Креветка амано 3.5-4см 20грн, от 50шт по 16грн - 7 шт. = 112 грн.
Сообщение отредактировал eimiss - 26.3.2014, 18:00 -------------------- 096-661-93-13 Дмитрий
|
![]()
|
|
Студент ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 2 143 Регистрация: 16.7.2009 Из: Днепр Благодарности: 3310 раз(а) ![]() |
Колективне замовлення у Джефа
Всі побажання вніс. Зараз відправляю замовлення Джефу і дам реквізити для оплати. Отики не о 22, а по 25. Голубих склярій, дискових пецилій, одного виду неритин, ранчу немає. Ті, кого це стосується, прошу уваги. Як Джеф підтвердить наявність, відпишуся. Завтра треба йому перекинути гроші. Буду домовлятися про доставку на вечір суботи. Годину так на 17. Вечір вихідного дня. Думаю, має бути всім зручно. Актуальний список замовлення тут Читать Игорь, а как джеф будет компенсировать трупную рыбу?? Уже было, нужно это тоже обговорить и озвучить всем! -------------------- Благодарности:
|
![]()
|
|
![]() Активный аквариумист ![]() ![]() ![]() Группа: Партнёры Сообщений: 403 Регистрация: 16.3.2013 Из: Днепр ![]() Благодарности: 413 раз(а) ![]() |
Я приймав участь у 2 замовленнях і не мав проблем. Той випадок же був з поставкою на Київ поїздом, так? Думаю, у нас і в цей раз все буде добре.
Єдине, з минулої поставки здохла вся галактика - передохла впродовж кількох місяців. Але то вже сама риба така - до транспортування претензій не було. Крім того, в темах і на сайті Джефа написано, що впродовж 8 годин від часу прибуття він приймає претензії. Обов’язкова умова - вчасність звернення та чітке фото. Але допускаються втрати до 3%. Гроші за рибу, що здохла з його вини, він обіцяє повернути. Благодарности:
|
![]()
|
|
Я приймав участь у 2 замовленнях і не мав проблем. Той випадок же був з поставкою на Київ поїздом, так? Думаю, у нас і в цей раз все буде добре. Єдине, з минулої поставки здохла вся галактика - передохла впродовж кількох місяців. Але то вже сама риба така - до транспортування претензій не було. Крім того, в темах і на сайті Джефа написано, що впродовж 8 годин від часу прибуття він приймає претензії. Обов’язкова умова - вчасність звернення та чітке фото. Але допускаються втрати до 3%. Гроші за рибу, що здохла з його вини, він обіцяє повернути. Я говорил о поставке в Днепр. Было такое.... -------------------- |
![]()
|
|
Мабуть, це було до того, як я з’явився на форумі і став приймати участь в таких замовленнях.
Впевнений, у нас все буде чудово. |
![]()
|
|
Всі вчорашні оплати відмітив. Перевірте пост вище і повідомте, якщо когось пропустив (у приват).
Прошу відгукнутися всіх тих, хто не зв’язався зі мною вчора. Замовлення сформоване і я сьогодні відправлю його продавцю. Я ж тепер не знаю, чи не передумали ви про свої замовлення?! |
![]()
|
|
Колективне замовлення у Джефа Родостромусів та тетрадонів, як і золотих рибок та іншого не виявилося. Расбори з нового завозу подорожчали на 1 грн. та 50 коп. Відправив Джефу відкориговане після сьогоднішніх змін замовлення. Чекаю від Джефа на підтвердження (це вже суто технічне питання) і завтра вже перекажу гроші. І тоді ж буде інформація по доставці. |
![]()
|
|
Все у наявності. Замовлення оплачене. Зараз буду домовлятися про доставку.
Благодарности:
|
![]()
|
|
Колективне замовлення у Джефа
Доставка запланована на завтра, суботу автобусом. Приблизно на 17 годину. Відправлятися буде десь о 13 годині. Як тільки я отримаю інформацію про рейс і час прибуття - всім розішлю СМС. Роздача - на автовокзалі. Якщо хтось не зможе бути, давайте домовлятися, хто забере вашу рибу. Благодарности:
|
![]()
|
|
Можу взяти на роздачу кілька стеблин ситняга гігантського. Кому солому? Хто хоче виростити шикарну стінку на задній фон? А ще можу насмикати гідрокотили вертикальної. І глосостигми.
Продам за 1 грн. Або віддам. :-) Благодарности:
|
![]()
|
|
![]() Активный аквариумист ![]() ![]() ![]() Группа: Партнёры Сообщений: 477 Регистрация: 11.3.2010 Из: Днепр ![]() Благодарности: 425 раз(а) ![]() |
Доброго вечера можно мне
![]() -------------------- |
![]()
|
|
Ситняга багато не буде. Візьму з собою - а там вже як розділимо.
Гідрокотили достатньо. Один бажаючий є. Комусь ще потрібна? А глосу брати, комусь потрібна? |
![]()
|
|
![]() Активный аквариумист ![]() ![]() ![]() Группа: Партнёры Сообщений: 477 Регистрация: 11.3.2010 Из: Днепр ![]() Благодарности: 425 раз(а) ![]() |
Все что надергаешь по немногу заберу
![]() -------------------- |
![]() ![]() |