Aquasys - удобрения нового поколения
Украинский форум аквариумистов

Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Страсти по власти....
Политрук
сообщение 17.6.2010, 6:24
Сообщение #1

Я присматриваюсь...

Россия
Благодарности: 7 раз(а)

Цитата(Raiven @ 20.7.2010, 21:34) *
Правила меняются с каждым президентом и премьером....!

Правила поменялись в 1917 году, когда пришли коммуняки blink.gif

Цитата
Всеукраинский протест против Налогового Кодекса сейчас происходит в г. Киев, Украина
прямая трансляция http://www.ustream.tv/channel/kat-ua1 и тут http://tsn.ua/ukrayina/akciyi-protestu-na-...anslyaciya.html
Смотрим.

Так эта тема начиналась и переросла в огромную тему обо всё всём понемножку...
И вы в этой теме можете обсудить любые вопросы, всё что кипит в вас внутри, всё что наболело, мужественно могут могут принять на себя все участники этой темы.
Но не забывайте, что тут балакають суровые дядьки и иногда милые дамы, что они бывают очень резки в выражениях и если вы решили принять участие в дебатах, то потом обижайтесь только на самих себя, здесь практически не действуют правила форума о поведении участников форума.

Политика, скандалы, грязь и всё что не связано с дружеским обсуждением, обсуждается в этой теме.
Стиль и тон обсуждения задают участники данной темы.
Бесполезно звать на помощь модератора в этом разделе для того чтобы наказать ваших обидчиков.
В этой теме можно всё что вы можете себе позволить, в этом разделе не действуют правила проекта кроме одного - п.3.9.

Сообщение отредактировал AQUAFANAT - 7.6.2014, 22:15
-16
Вставить ник
+Цитировать сообщение
2072 страниц V  « < 1790 1791 1792 1793 1794 > » 
Ответов (35820 - 35839)
Argo
сообщение 1.2.2015, 21:39
Сообщение #35821

Aquafanatic
Из: Обухов
Украина
Благодарности: 16169 раз(а)

Хотя вы только гавноплётом и умеете разговаривать, ничего нового! Примитивно с вами... hi.gif

--------------------
В тумане я не видел цели, но мне помог один шаман. Я научился видеть целью, туман.
Вставить ник
+Цитировать сообщение
таньчик
сообщение 1.2.2015, 21:43
Сообщение #35822

Активный аквариумист
Из: Ялта
Россия Украина
Благодарности: 981 раз(а)

Цитата(Argo @ 1.2.2015, 22:02) *
В списках СБУ ты есть!

Аргоша, а что ты им сказал?
-Она меня обижает? biggrin.gif
Вставить ник
+Цитировать сообщение
warrior65
Сообщение #35823

провокатор
Из: Клайпеда
Литва Литва
Благодарности: 15835 раз(а)

Argo, я по краней мере трёх украинцев у себя знаю которые таких как ты голыми руками порвали..и ведь они укранцы тоже...так что ебло своё заткни за всю украну пиздеть
Вставить ник
+Цитировать сообщение
Argo
Сообщение #35824

Aquafanatic
Украина

Цитата(warrior65 @ 1.2.2015, 21:39) *
за украину не отвечай..

Ты урод за мою страну ответишь? С каких пор, пятая колонна Литвы, отвечает за всю Украину? На мою землю лезут, и ты баран до сих пор не понял! Что ты сейчас срёшь в глаза всей Украине! Вместе с продажной сучкой! Валите в рашу, дебилы!

--------------------
В тумане я не видел цели, но мне помог один шаман. Я научился видеть целью, туман.
Вставить ник
+Цитировать сообщение
warrior65
сообщение 1.2.2015, 21:44
Сообщение #35825

провокатор
Литва Литва

таньчик, не правильно борщь вариш-по маскальски:)
Вставить ник
+Цитировать сообщение
М.А.Г
сообщение 1.2.2015, 21:44
Сообщение #35826

Свой на Aquafanat.com.ua
Из: Франкфурт
Германия
Благодарности: 4535 раз(а)

Цитата(Argo @ 1.2.2015, 21:43) *
На мою землю лезут

Ты участок продавал, продал?
Вставить ник
+Цитировать сообщение
warrior65
сообщение 1.2.2015, 21:45
Сообщение #35827

провокатор
Литва Литва

Argo, я пятая колона ураааааааааааа!а то шестая как то в падлу немножко:)
Вставить ник
+Цитировать сообщение
Argo
сообщение 1.2.2015, 21:45
Сообщение #35828

Aquafanatic
Украина

Цитата(warrior65 @ 1.2.2015, 21:43) *
Argo, я по краней мере трёх украинцев у себя знаю которые таких как ты голыми руками порвали..

Они такие же Украинцы, как и ты Литовец... Я бы тебя урода взглядом убил, даже напрягаться не пришлось бы...

--------------------
Вставить ник
+Цитировать сообщение
warrior65
сообщение 1.2.2015, 21:46
Сообщение #35829

провокатор
Литва Литва

вся украина смотрит глазами аргоши-это пипец..ну ты реально манией величия страдаешь

Вставить ник
+Цитировать сообщение
Argo
Сообщение #35830

Aquafanatic
Украина

Цитата(М.А.Г @ 1.2.2015, 21:44) *
Ты участок продавал, продал?

Продал, а что жаба давит?

--------------------
Вставить ник
+Цитировать сообщение
warrior65
Сообщение #35831

провокатор
Литва Литва

Argo, имбицил..
Вставить ник
+Цитировать сообщение
таньчик
Сообщение #35832

Активный аквариумист
Россия Украина

Argo, Ну незнаю, не знаю, Можешь процитировать где я плохо про Украину?.Ты себя с украиной зря отождествляешь.Или ты думаешь что как У Маяковского Мы говорим Арго , подразумеваем Украина.Губень то подзакати.

Сообщение отредактировал таньчик - 1.2.2015, 21:48
Вставить ник
+Цитировать сообщение
Argo
сообщение 1.2.2015, 21:47
Сообщение #35833

Aquafanatic
Украина

Удачи, бараны! hi.gif

--------------------
Вставить ник
+Цитировать сообщение
warrior65
сообщение 1.2.2015, 21:48
Сообщение #35834

провокатор
Литва Литва

я литовец по гражданству во мне белорусско польские корни дебил..мы же с тобой общались четыре года...

Argo, пиздуй жертва оборта
Вставить ник
+Цитировать сообщение
таньчик
сообщение 1.2.2015, 21:55
Сообщение #35835

Активный аквариумист
Россия Украина

Да Аргош ,ты лучше иди, с тобой трудно прям оторватся отсюда.Такой ты забавный.
У меня муж уже спрашивает, Я ещё майор, или уже подполковник,Диванных войск biggrin.gif

Сообщение отредактировал таньчик - 1.2.2015, 21:56
Вставить ник
+Цитировать сообщение
warrior65
сообщение 1.2.2015, 22:01
Сообщение #35836

провокатор
Литва Литва

таньчик, ну не совсем конченый..даже попращался..я как представил его взглят..уууууу-в смысле тупой shok.gif
Вставить ник
+Цитировать сообщение
М.А.Г
сообщение 1.2.2015, 22:16
Сообщение #35837

Свой на Aquafanat.com.ua
Из: Франкфурт
Германия
Благодарности: 4535 раз(а)

Можете сами попробовать.
Интересно почему гугл так думает...

Скрины сам только что сделал:

Прикрепленное изображение

А это сделал вчера, просто охренеть можно, новости почитайте, совсем не противоречат друг другу

Вставить ник
+Цитировать сообщение
warrior65
сообщение 1.2.2015, 22:27
Сообщение #35838

провокатор
Литва Литва

Вставить ник
+Цитировать сообщение
KRABS
сообщение 1.2.2015, 23:55
Сообщение #35839

Активный аквариумист
Из: Львов
Украина
Благодарности: 864 раз(а)

Как устроен российский убийца-захватчик? http://evroua.com/kak-ustroen-rossijskij-ubijca-zaxvatchik/
Одной из стратегий врагов Украины является организация Майдана 3.0. http://www.coruption.net/novini/item/14703...n-liuboi-tsenoi
Донецький аеропорт був приречений з того моменту, коли ми його сакралізували. «Величезна кількість українських чиновників - саботажники».
Цитата
Завдання нашого ворога полягає в тому, щоби створити у суспільстві певний сталий емоційний фон, який сприймався би як природне ставлення різних груп людей до світу, до себе, до оточення, щоб воно мало деструктивний характер. Інформаційний вплив в широкому сенсі слова завжди ефективний тоді, коли вам здається, що ви самі дійшли до цієї думки, що у вас самих з’явилася ця ідея, що ви самі розслідували якесь явище, самі нарили якісь факти, зліпили їх до купи, самі є носієм цінної інформації, яка має викривальний прогресивний характер. І відтак сукупність цих інформаційних впливів створює дуже сильний деструктивний ефект. Це загальний підхід.
В ситуації, яка у нас складається, у нас немає війни юридично, у нас є АТО. Що, в свою чергу, породжує так званий когнітивний дисонанс - ситуацію, в якій хотілося б щось зробити, але можливості немає. Що людина робить в такому випадку? Вона шукає винного. Це такий базис – те, на чому створюються, живляться, розвиваються і успішно функціонують інформаційні віруси. Диверсія має на меті знищення інфраструктури, об’єктів, функціонерів, які мають безпосередньо військово-технічний характер. Диверсант по своїй природі – це військова спеціальність, людина з чітко визначеними завданнями і певними навичками: щоб щось скрутити, підкрутити, підірвати і так далі. З тероризмом і простіше, і складніше. Тому що завдання терору - відносно малими зусиллями викликати великий психологічний ефект.
Диверсія здійснюється, як правило, в рамках загальновійськової операції, диверсант готує можливості для інших. Диверсантів закидають, вони працюють в тилу, але не в дуже глибокому тилу. Натомість у терориста завдання, повторюся, меншими технічними і фізичними зусиллями викликати більший ефект. Принципова складова тероризму – невизначеність, недоговореність, загадковість. В 1942 році під час окупації Франції нацисти спочатку влаштовували показові страти бійців опору, а потім зрозуміли, що це викликає протилежний ефект – мобілізаційний. І ті, кого запідозрювали у співпраці із підпіллям, почали просто зникати. Цей підхід називався «ніч і туман». Людина просто зникає, і це має більший залякувальний ефект, ніж страта конкретним ворогом. Для тероризму дуже важливо викликати панічні настрої. Паніка – це крайній вияв страху, неконтрольований страх. Щоб у людей з’явилося відчуття, що вони точно знають, хто винен у такому стані справ.
Тому, в першу чергу, йдуть атаки проти цивільного населення. Це принципова відмінність диверсії і тероризму, хоча і там, і там страждають люди. Але чим «гуманістичніший» аспект тероризму, тим більш чіткіша ознака терору як такого.
Ви про оці вибухи у мирних містах? Куди ситуація може рухатися далі?
Так, це класичний тероризм. Якщо терорист атакує військову частину, то це вже, швидше, диверсія. А тут завжди чітка градація. Все починається із вибухів смітників на площах, потім переноситься в приміщення, громадські заклади, потім атакуються безпосередньо групи людей, а наприкінці цієї шкали – підриви метро, громадського транспорту, в місцях великого скупчення людей. І це вже поєднується з диверсійною роботою. Інфраструктура і паніка серед людей. Це терористична фаза війни, і ми в неї входимо активно.
А щодо саботажу?
Це різновид тероризму, можливо, його найефективніша сьогодні у країні складова. Те, що раніше називалося «шкідництво». Саботажник – це людина з деструктивними відносно України намірами, такий недотерорист, якому бракує або сміливості, або відваги, або клепки в голові здійснити терористичний акт, і він дрібно паскудить або нічого не робить.
Тобто саботажники серед нас?
Величезна кількість українських чиновників, які нічого не роблять, в принципі, незалежно від того, свідомо вони цим займаються чи ні, - саботажники.
Це не Путін зараз все вигадав. Це дуже стара радянська, КДБшна школа, яка фінансувала разом з Китаєм всі дуже ліберальні, радикальні, революційні рухи на Заході, в тому числі, пацифістські. І деякі люди потім зі здивуванням з’ясовували, що це не народні – англійські чи німецькі – жертовні гроші йдуть на ці акції, а це конкретні транші конкретних російських спецслужб. Історія стара. Підбурювати людей в їхніх кращих почуттях – посилювати сильне. Це приблизно як залити етанол чи гримучу суміш у двигун внутрішнього згорання. Машина навіть поїде, але потім вона вибухне. Оце є мета інформаційного впливу, інформаційної атаки противника. Вона комплексна. Яким чином ця комплексність здійснюється? Як розтяжки. Якщо ви зачепилися за одну, обов’язково зачепитеся за другу. Або як коли закопується протитанкова міна, а зверху ставиться протипіхотна, щоби легший нажим підривав більший заряд. Яку би ви інформаційну емоційну (а вона, як правило, емоційна) нитку не зачепили, ви приречені на підрив.
Є методика, як уберегтися?
Треба менше рефлексувати. Легше переживають посттравматичний синдром люди з менш художнім мисленням. Друге – зайняти себе якоюсь практичною роботою, наприклад, волонтерством. Жінки знають: підмела хату – і від цього вже легше, чистіше, принаймні.
І не треба у собі шукати цей посттравматичний синдром, допоки він реально не проявився.
До речі, з клінічних спостережень, у людей, які фізично були поранені на війні, бойовий стрес проходить легше, бо, власне, поранення знімає його. Людина переключається на соматику, їй вже не до рефлексувань.
Ще одне явище війни – це інформаційні бомби. Був «розіп’ятий хлопчик», «фосфорні бомби»... Це груба робота. Але ж є більш вишукана, більш схожа на правду. Як не потрапляти «на гачок»?
Треба робити те саме, що вам кажуть в метро. Коли бачите щось вибухонебезпечне – не торкайте його в принципі. Інформаційні бомби сконструйовані таким чином, що через певний час у них може бути самопідрив. І другий момент – це ігнорація того, що відбувається, як би вам не хотілося зреагувати. http://glavcom.ua/articles/26078.html

--------------------
До 2014 року вшановуючи українську національну символіку вважався українцем.
Прокинувшись одного дня частина Сходу раптом почала мене переконувати - за те, що любиш Україну ти фашист...
"Щось тут не те", - наголошував я.
"Нормально", - казали вони
"Должно прокатить", - сподівався кукловод.
Вставить ник
+Цитировать сообщение
жук
сообщение 2.2.2015, 1:15
Сообщение #35840

Aquafanatic
Из: Киев
Украина
Благодарности: 5025 раз(а)

KRABS, всё просто. Все это уже не имеет никакого значения. Уже всё. Всё в одной реплике: "Мочи козлов!"

--------------------
Мужчина,без жены-как рыба,без велосипеда!
Вставить ник
+Цитировать сообщение

2072 страниц V  « < 1790 1791 1792 1793 1794 > » 
Теги
Нет тегов для показа