Aquasys - удобрения нового поколения
Украинский форум аквариумистов

Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Страсти по власти....
Политрук
сообщение 17.6.2010, 6:24
Сообщение #1

Я присматриваюсь...

Россия
Благодарности: 7 раз(а)

Цитата(Raiven @ 20.7.2010, 21:34) *
Правила меняются с каждым президентом и премьером....!

Правила поменялись в 1917 году, когда пришли коммуняки blink.gif

Цитата
Всеукраинский протест против Налогового Кодекса сейчас происходит в г. Киев, Украина
прямая трансляция http://www.ustream.tv/channel/kat-ua1 и тут http://tsn.ua/ukrayina/akciyi-protestu-na-...anslyaciya.html
Смотрим.

Так эта тема начиналась и переросла в огромную тему обо всё всём понемножку...
И вы в этой теме можете обсудить любые вопросы, всё что кипит в вас внутри, всё что наболело, мужественно могут могут принять на себя все участники этой темы.
Но не забывайте, что тут балакають суровые дядьки и иногда милые дамы, что они бывают очень резки в выражениях и если вы решили принять участие в дебатах, то потом обижайтесь только на самих себя, здесь практически не действуют правила форума о поведении участников форума.

Политика, скандалы, грязь и всё что не связано с дружеским обсуждением, обсуждается в этой теме.
Стиль и тон обсуждения задают участники данной темы.
Бесполезно звать на помощь модератора в этом разделе для того чтобы наказать ваших обидчиков.
В этой теме можно всё что вы можете себе позволить, в этом разделе не действуют правила проекта кроме одного - п.3.9.

Сообщение отредактировал AQUAFANAT - 7.6.2014, 22:15
-16
Вставить ник
+Цитировать сообщение
2072 страниц V  « < 1744 1745 1746 1747 1748 > » 
Ответов (34900 - 34919)
Shulz
сообщение 15.1.2015, 15:05
Сообщение #34901

Аквариумист
**
Из: Киев
Украина Украина
Благодарности: 39 раз(а)

--------------------
Автономное или аварийное энергопитание аквариума от АКБ

"Незнание закона не освобождает от ответственности"
Вставить ник
+Цитировать сообщение
Shulz
сообщение 15.1.2015, 17:15
Сообщение #34902

Аквариумист
**
Из: Киев
Украина Украина
Благодарности: 39 раз(а)

--------------------
Автономное или аварийное энергопитание аквариума от АКБ

"Незнание закона не освобождает от ответственности"
Вставить ник
+Цитировать сообщение
warrior65
сообщение 15.1.2015, 17:31
Сообщение #34903

провокатор
Из: Клайпеда
Литва Литва
Благодарности: 15835 раз(а)

Argo, вас только дебил боиться:)Улетаю в рейс-вот что то там укропы очкуют а не я...счастливо оставатьсяи обратись к врачую..очень советую cool.gif
Вставить ник
+Цитировать сообщение
Argo
сообщение 15.1.2015, 21:30
Сообщение #34904

Aquafanatic
Из: Обухов
Украина
Благодарности: 16169 раз(а)

Цитата(warrior65 @ 15.1.2015, 17:31) *
Улетаю в рейс-вот что то там укропы очкуют а не я...счастливо оставатьсяи обратись к врачую..очень советую

Это ты со себе? Я как раз здоров, а для таких дятлов как ты, сепоры маршрутки с мирным населением валят! fool.gif

Потом типа вам здоровым, на Укропов гонят! Шевели мозгами, ватник!

--------------------
В тумане я не видел цели, но мне помог один шаман. Я научился видеть целью, туман.
Вставить ник
+Цитировать сообщение
М.А.Г
сообщение 15.1.2015, 22:36
Сообщение #34905

Свой на Aquafanat.com.ua
Из: Франкфурт
Германия
Благодарности: 4535 раз(а)

Арго, и ты защищаеш тех пидарасов которые пришли к власти, как же так можно, безбожно пиздеть всей стране о том что там всё нормально, что помощь пришла?
Южный котёл, Иловайск, аэропорт...твари твои ставленники...
Когда ты пойдёш на новый майдан, против этих тварей, я тебя поддержу

Вставить ник
+Цитировать сообщение
Argo
сообщение 15.1.2015, 22:46
Сообщение #34906

Aquafanatic
Украина

М.А.Г, Ещё одна пропаганда кремля появилась! Твои же друзья невинных в маршрутке убили! В воскресенье, еду на марш памяти Иловайска, Волновахи! А дятлов типа тебя, и ещё одного даже не хочу слушать! Нехер стрелки переводить, стрелочник! Домой, и канаву рой поглубже, шоб твои друзья тебя же не достали!

Цитата(М.А.Г @ 15.1.2015, 22:36) *
Когда ты пойдёш на новый майдан, против этих тварей, я тебя поддержу

Да не нужна мне твоя поддержка, потому что ты тупица не понимаешь, что твари те же самые! Те, за которых ты отдал свой голос! И никуда они не делись, они тупо перекрасились! Как, и ты!

Сообщение отредактировал Argo - 15.1.2015, 22:55

--------------------
В тумане я не видел цели, но мне помог один шаман. Я научился видеть целью, туман.
Вставить ник
+Цитировать сообщение
М.А.Г
сообщение 15.1.2015, 22:52
Сообщение #34907

Свой на Aquafanat.com.ua
Германия

Цитата(Argo @ 15.1.2015, 22:43) *
Ещё одна пропаганда кремля появилась!

ты о чём?

а за Иловайск, ты долбоёб семена, турчинова и порошенка в писю поцелуй...тебе мультиков сюда навылаживать как они орали что там всё заебись, хотя ты их наверное наизусть знаеш...

Цитата(Argo @ 15.1.2015, 22:43) *
Домой, и канаву рой поглубже

тут на всех хватит, и мне и тебе...

Вставить ник
+Цитировать сообщение
Argo
сообщение 15.1.2015, 22:57
Сообщение #34908

Aquafanatic
Украина

М.А.Г, как же у тебя всё примитивно! Оборотень, бля!

Наши хоть в землю героев, а не так как ваши, как собак под заборами! Ты всё верно понял, я о русских.

--------------------
Вставить ник
+Цитировать сообщение
М.А.Г
сообщение 15.1.2015, 22:59
Сообщение #34909

Свой на Aquafanat.com.ua
Германия

Для тебя Санёк:

Законна відмова від мобілізації

Багато шукають зразок заяви, яку можна подати у військкомат, якщо ти не бажаєш йти служити із зброєю в руках.

Резонним буде запитання, яка відповідальність передбачена за відмова від мобілізації. Що буде, якщо я відмовлюся йти служити, коли прийшла повістка. Кожен начувся про кримінальну відповідальність від виконання військового обов'язку. Тому ці питання резонні. Може бути зовсім немає ніякого способу відмовитися? Як виявилося є передбачені законом підстави, щоб не йти служити. Це і релігійні мотиви, і права людини, і не бажання бути причетним до смерті і каліцтва інших людей.

На ці питання ми спробували відповісти і знайшли зразок заяви про відмову, в якому добре викладені мотиви відмови від мобілізації.

Писати його краще українською мовою.
Заява про відмову від мобілізації в Україні.

Заява подається до військкомату за місцем мобілізації і пишеться власноруч з підписом. Його потрібно оформляти у двох примірниках і здавати; на другому примірнику ставиться відмітка про реєстрацію.
Все, що можуть зробити у відповідь влади - це загрожувати в'язницею. В Законі України чітко сказано: максимальний термін ув'язнення за відмову від мобілізації - 3 роки, і то за умови, якщо в країні Оголошено воєнний або надзвичайний стан. В іншому випадку, тюремне ув'язнення не передбачено.
Якщо ви хочете залишитися людьми, на руках яких мається крові жінок і дітей, ця заява може Вам знадобитися.

Військовому комісару ______________________________
від громадянина (ки) України: ________________________
адреса реєстрації: ________________________________

ЗАЯВА.

Відповідно до вимог статей 3, 17, 21-22, 27, 34-35, 40, 55-68 Конституції України (права і свободи громадянина України, в тому числі на захист життя і здоров'я, не зобов'язання виконувати явно злочинні розпорядження чи накази , і неможливість обмежувати права і свободи людини і громадянина, за винятком випадків передбачених Конституцією України - введенням воєнного чи надзвичайного стану, свободі переконань, совісті і віросповідання), Законів України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» № 3543-XII від 21.10. 1993 (особливий період - період функціонування національної економіки, органів державної влади, інших державних органів, органів місцевого самоврядування, Збройних сил України, інших військових формувань, сил цивільного захисту, підприємств, установ і організацій, а також виконання громадянами України свого конституційного обов'язку 'зв'язку щодо захисту Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, настає з моменту оголошення рішення про мобілізацію (крім цільової або доведення його до виконавців стосовно прихованої мобілізації чи з моменту введення воєнного стану в Україні або в окремих її місцевостях та охоплює час мобілізації, воєнний час і частково відновний період після закінчення воєнних дій), Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу» № 2232-XII від 25.03.1993 року (стаття 4 Комплектування військовослужбовцями Збройних Сил України та інших військових формувань. 1 Збройні Сили України та інші військові формування комплектуються військовослужбовцями шляхом: призову громадян України на військову службу; прийняття громадян України на військову службу за контрактом. ) ставлю Вас до відома, що мій син (чоловік, брат) П.І.Б. _____________________, ________________________ «__» _______ _____ Року народження, громадянин України не виконуватиме незаконні розпорядження чи накази, які загрожують його життю і здоров'ю через проведення незаконної часткової мобілізації без введення воєнного чи надзвичайного стану в Україні (особливого періоду), т.е то в мирний час.
Попереджаю Вас, пане Військовий комісар, про адміністративну та кримінальну відповідальність посадових осіб, винних у посадових злочинах, які привели до значних збитків та загибелі або каліцтва людей.
Прошу мені надати письмову відповідь у строк 48 годин, як близькому родичеві особи, що підлягає мобілізації, про правові підстави, умови, терміни, а також способу призову на військову службу громадянина України _____________________________ (П.І.П.б.), Який викликається в Військовий комісаріат ____________________________________ (повна назва) повісткою від «__» ________ ______ Року, а також про період або інші підстави мобілізації, для зверненням до суду про неправомірні дії посадової особи, а також про незаконність явно злочинних розпоряджень чи наказів, захисту своїх конституційних прав і свобод та прав і свобод інших громадян та притягнення винних посадових осіб до відповідальності.
З повагою, ______ Громадянин (ка) України _______ підпис
«___» ___________ 20__ року.
Пояснення до заяви про відмову від мобілізації в Україні

Даний документ заповнюється Заявником в 2-х примірниках, підписується і ставиться дата, заноситься до канцелярії Військового комісаріату або надсилається поштою рекомендованим поштовим листом з описом про вкладення і зворотним письмовим повідомленням відправника. На оригіналі заявника обов'язково потрібно відмітна і вхідний № і дата державної установи - Військового комісаріату.
При відсутності відповіді у встановлений у листі термін, заявником подається Позовна заява до місцевого суду в порядку адміністративного судочинства "Про бездіяльність посадової особи - військового комісара ______________________, що призвела до порушення конституційних прав і свобод громадянина України і може привести до загрози їхнього життя і здоров'я".
Адміністративний позов подається з копією повістки, заяви в Військовий комісаріат, копій документів, що підтверджують ступінь родинних відносин заявника та призовника (свідоцтво про народження, свідоцтво про шлюб, паспорт, військовий квиток, інші докази). Обов'язково додається копія військового квитка призовника з доказами його військового обліку саме в даному Військовому комісаріаті, а також відмітку про військову спеціальність, проходження військової служби, звання, вручення мобілізаційного приписи, іншої інформації. Також можуть додаватися інші докази стану здоров'я, сімейних обставин, матеріального становища, роботи, кредитів та інших зобов'язань і так далі.
Підстави щоб відмовитися йти служити.

Які підстави будуть визнані поважними для відмови проходити військову службу в період мобілізації?
Основним мотивом можуть бути релігійні переконання особи, який мобілізується і членів його сім'ї (довідка від релігійної громади про віросповідання і неможливість воювати з релігійних мотивів обов'язкова). Також особливості психіки і здоров'я.
Судом можуть бути досліджені особисті обставини у людини слабка психіка і він не може вбивати іншу людину, що може призвести в майбутньому до дуже великим негативних наслідків для здоров'я того, хто підлягає мобілізації). Може бути додано особисту письмову заяву як у військкомат, так і в суд про неможливість вбивати іншу людину.

ЗАЯВА

Я, громадянин України (П.І.Б.) __________________________________________
«___» _________ ______ Року за релігійним і загальнолюдських переконань заявляю, що не можу виконувати військову обов'язок "Через релігійні та морально-психологічні переконання в тому, що не можна вбивати або наносити каліцтва іншій людині. Що мій психологічний стан і стан здоров'я може істотно і безповоротно постраждати від того, що у мене в руках зброю і я можу бути причетний до смерті або каліцтва іншої людини, до знищення майна людей, до їх психологічним травмам відповідно до Конституції України та «Загальною декларацією прав людини» ООН.
«___» ____________ _______ Року _________ ______________ (ПІБ) (Підпис)
Заяву можна прикласти до першого заявою в Військовий комісаріат.
У кожному окремому випадку повинні бути визначені додаткові підстави неможливості призову по мобілізації. Писати під копірку не рекомендується, так як питання дуже серйозне.
Відповідальність за відмову від мобілізації в Україні.

Що загрожує тим, хто відмовився взяти в руки зброю і не пішов служити, отримавши повістку про мобілізацію?

Слід знати, що відповідальність за відмову від мобілізації передбачена тільки у воєнний час. Тобто якщо об'явелно надзвичайний стан, а точніше військовий стан. В цьому випадку передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі до 3 років. Саме цим і будуть лякати Вас у військкоматі. Але тверда опора на букву закону охолодить запал у військкоматі.
Вставить ник
+Цитировать сообщение
Argo
сообщение 15.1.2015, 23:02
Сообщение #34910

Aquafanatic
Украина

Цитата(М.А.Г @ 15.1.2015, 22:59) *
Для тебя Санёк:

Так такие же дятлы как ты, и пишут эти заявы!

--------------------
Вставить ник
+Цитировать сообщение
М.А.Г
сообщение 15.1.2015, 23:03
Сообщение #34911

Свой на Aquafanat.com.ua
Германия

Прикрепленное изображение

Цитата(Argo @ 15.1.2015, 23:02) *
Так такие же дятлы как ты, и пишут эти заявы!

я так понял ты её раньше ещё написал, наверное сразу как комисия тебя годным признала, помниш ты сам говорил.
Вставить ник
+Цитировать сообщение
М.А.Г
сообщение 15.1.2015, 23:13
Сообщение #34912

Свой на Aquafanat.com.ua
Германия

Не я оборотень, а власть которую ты привёл на майдане

Вставить ник
+Цитировать сообщение
Argo
сообщение 15.1.2015, 23:18
Сообщение #34913

Aquafanatic
Украина

М.А.Г, слышишь "патриот", в твоих картинках не только я вижу: "Прояви сепаратизму"! Знаешь что это на территории Украины преследуется законом? Забыл? Я напоминаю, вот как раз сегодня пришёл, были зборы, с нами было СБУ! Об этом, и говорили! За меня не переживай, я доброволец! А ты гандон, который збежал, и несёт российскую пропаганду Народу Украины! И твою фамилию, я знаю! Так что думай, прежде чем по клаве стучать! И бойся, потому что в один момент, в твою дверь постучат! Я тебе не угрожаю, я реально тебя предупреждаю! Уже кстати второй раз!

Твой друг пык ( Плаксин) повёл себя по отношению к людям на форуме не красиво! Но по крайней мере он поступил умнее чем ты!

Сообщение отредактировал Argo - 15.1.2015, 23:20

--------------------
Вставить ник
+Цитировать сообщение
М.А.Г
сообщение 15.1.2015, 23:22
Сообщение #34914

Свой на Aquafanat.com.ua
Германия

вот выше я видео выложил, он тоже сепар?
Просто интересно, все что сегодня я выложил всё с украинских каналов: 112, пятый -они кто? Почему им можно, а кому то нельзя?
Вставить ник
+Цитировать сообщение
Argo
сообщение 15.1.2015, 23:26
Сообщение #34915

Aquafanatic
Украина

Позвали в свои дома войну, убежали к нам! И сука нет шоб языки в жопу засунуть, так они баламутят Украину! Сегодня одного похожего на тебя прикрыли, до выяснеия обстоятельств. Ходило так же каки ты, пропаганду вещало!

М.А.Г, ага, особенно кртинка с антимайдана! Не переживай, кому нужно разберутся! cool.gif

--------------------
Вставить ник
+Цитировать сообщение
М.А.Г
сообщение 15.1.2015, 23:30
Сообщение #34916

Свой на Aquafanat.com.ua
Германия

Цитата(Argo @ 15.1.2015, 23:24) *
Ходило так же каки ты, пропаганду вещало!

Ну где тут моя пропаганда, ты что то путаеш -это пятый канал и 112, при чём тут я?

Цитата(Argo @ 15.1.2015, 23:18) *
по отношению к людям на форуме не красиво!

Это как, я просто у него не спрашивал?
Вставить ник
+Цитировать сообщение
М.А.Г
сообщение 15.1.2015, 23:40
Сообщение #34917

Свой на Aquafanat.com.ua
Германия

Цитата(Argo @ 15.1.2015, 23:26) *
Не переживай, кому нужно разберутся! cool.gif

а потом говорят Сталин был хреновый, народ у нас такой, 4 миллиона доносов при Сталине настрочили друг на дружку...
Вставить ник
+Цитировать сообщение
vlados4
сообщение 16.1.2015, 1:26
Сообщение #34918

Активный аквариумист
Из: Каменское
Украина Украина
Благодарности: 2932 раз(а)

http://conflict.rbc.ua/rus/sledkom-rf-vozb...-15012015224700

это уже прикол , рашка заводит дела в других государствах:)

--------------------
Вставить ник
+Цитировать сообщение
vlados4
сообщение 16.1.2015, 1:37
Сообщение #34919

Активный аквариумист
Из: Каменское
Украина Украина
Благодарности: 2932 раз(а)

от мне нравится получается что в рашке за призыв за отделение дадут тебе 5 лет, а сама рашка на донбасе говорит что они хотели отделится значит могут.
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B5%...%B8%D0%B7%D0%BC

Публичные призывы к сепаратизму в РФ могут наказываться принудительными работами, лишением свободы до 5 лет и правом занимать определенные должности до трех лет

В конституции Украины предусмотрен законный путь изменения территории государства (статьи 72,73[5]), а именно всеукраинский референдум (который проводится по народной инициативе не менее 3 миллионов граждан, при условии что подписи собраны не менее, чем в 2/3 областей и не менее чем по 100 000 в каждой области). Умышленные действия осуществленных с целью изменения территории с нарушением порядка, установленного конституцией, или публичные призывы к таким действиям карается лишением свободы от 3-х лет до пожизненного (в случае если такие действия привели к гибели людей или другим тяжким последствиям). Финансирование таких действий наказывается лишением свободы на срок от 3 до 10 лет, лишением права занимать определенные должности до 3 лет, конфискацией имущества (УК Украины, ст. 110, 110-2)[6].

Сообщение отредактировал vlados4 - 16.1.2015, 1:38

--------------------
Вставить ник
+Цитировать сообщение
М.А.Г
сообщение 16.1.2015, 1:47
Сообщение #34920

Свой на Aquafanat.com.ua
Германия

Цитата(vlados4 @ 16.1.2015, 1:26) *
это уже прикол , рашка заводит дела в других государствах:)

Рашка старается не отставать от нас https://www.google.com.ua/search?q=%D0%A1%D...KHuCsHaUrXugfgJ
Вставить ник
+Цитировать сообщение

2072 страниц V  « < 1744 1745 1746 1747 1748 > » 
Теги
Нет тегов для показа