![]() |
|
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|||
![]() Aquafanatic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 1 987 Регистрация: 6.8.2008 Из: Львов ![]() Благодарности: 6376 раз(а) ![]() |
|
||
![]()
|
|
Новенький на форуме ![]() Группа: Присматриваюсь Сообщений: 31 Регистрация: 10.11.2009 ![]() Благодарности: 38 раз(а) ![]() |
и снаружи и внутри лежит,да дома трехэтажные из него делают,
![]() Благодарности:
navy, |
![]()
|
|
Новенький на форуме ![]() Группа: Присматриваюсь Сообщений: 31 Регистрация: 10.11.2009 ![]() Благодарности: 38 раз(а) ![]() |
пане NAVI.глядя на фото ВАШЕЙ аквы и наблюдая у се бя поведение цихлид мне кажется.что кучи камней не совсем то что нужно.очень они(цихлиды) полюбляють пастись на галявине. прямо как коровы.что говорит ваш досвид.а то я собрался расчищать половину аквы.
![]() Благодарности:
navy, |
![]()
|
|
![]() Aquafanatic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 1 987 Регистрация: 6.8.2008 Из: Львов ![]() Благодарности: 6376 раз(а) ![]() |
глиняный свисток, Щож відповідь моя буде така:
-я не бачив Вашу акву,тому ніц не можу сказати ![]() - Ви збираєтесь тримати трофеусів,та малавійців(я вже трохи торкався теми про них:rolleyes: ) - Так при оформленні акви для тих риб тре трохи вільного місця,особливо для родини трофів,вони полюбляють вільне місце де тримаються всі. - Малавійці будут випливати із змінним успіхом і поділять між собою терени. - А я оформлював акву для лампрологів та юліків,вони переважно полюбляють каміння. - В подальшому може троши й переробиться інтерьєр,но не суттєво,я зараз чекаю коли риба підросте й спарується. ![]() Буду радий ,як що прояснив хоч якось Ваши сумніви. ![]() Як не таємниця Ви з якого міста Сообщение отредактировал navy - 3.12.2009, 22:02 -------------------- Не хилися, червона калино,
Маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, Маєш вільний рід. |
![]()
|
|
конечно из антипода(УВЫ) ЛЬВОВА-ЮЗОВКА(ДОНЕЦК).м-да.а про рыбок хочу понять чего им надо.вижу что любят свободу места.но аква 1.2 метра длины.знаю мало это.но больше в хату не влезет.попытаюсь сделать фото и ВАМ послать.может что не то у меня.надеюсь на ВАШУ допомогу.осваиваю ноут с вистой и как писать- это ужас.извиняюсь за орфографию.
![]() Благодарности:
navy, |
![]()
|
|
глиняный свисток,
Все добре є. ![]() ![]() ![]() -------------------- Не хилися, червона калино,
![]()
|
|
пане NAVY/.ЕЩЕ раз вибачаюсь.виста все время обновляется.пропадают настройки интернет. занимаюсь ноутом.очень хочу ВАС спросить про фильтрацию да куча вопросов есть.не знаю вообще как пользоваться форумом.фото как отсылать а тут еще виста.славный был.наверное ЮЗ.А памятник стоит в центре сожителю г-ки крупской-ульянову.вот так и прозябаем в центре европы.
![]() ![]() Благодарности:
navy, |
![]()
|
|
Зрозуміло,решта в приват.
-------------------- Не хилися, червона калино,
![]()
|
|
![]() Активный аквариумист ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 268 Регистрация: 15.10.2009 Из: Саратов ![]() Благодарности: 1266 раз(а) ![]() |
navy, Чем Вы кормите своих Цихлид, сухие или живые корма?
![]() Благодарности:
navy, |
![]()
|
|
Neon, Переважно заморозка.Два рази на день.Циклоп,мотиль,артемія а також пластівці іноді.Пластівці особливо мушлевці полюбляють -Л.Сіміліс.Поки що розвантажуючих днів не влаштовую т.я. риба ще молода й мусить рости.
![]() -------------------- Не хилися, червона калино, Маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, Маєш вільний рід. Благодарности:
|
![]()
|
|
![]() Активный аквариумист ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 268 Регистрация: 15.10.2009 Из: Саратов ![]() Благодарности: 1266 раз(а) ![]() |
navy, Спасибо!
![]() Очень нравятся Симилисы, агрессивны ли они по отношению к другим рыбкам? Читал, что они любители домиков-ракушек и всячески их охраняют. ![]() Благодарности:
navy, |
![]()
|
|
Neon,
В яких умовах вони в мене живуть(див. мій допис №19) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() На теперішний час я вже відверто кажучи не можу відрізнити батьків від першої молоді ![]() генерації. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.aquafanat.com.ua/pages-view-96.html -------------------- Не хилися, червона калино, Маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, Маєш вільний рід. Благодарности:
|
![]()
|
|
navy, Спасибо за интересный рассказ!
![]() |
![]()
|
|
пане NAVY.очень прошу ВАС продолжать писать про акву,очень интересует фильтрация, свет и желтые полосатики на фото,кто они?нет возможности активно ВАМ надоедать,нет времени вообще
![]() Благодарности:
navy, |
![]()
|
|
глиняный свисток, Дякую за увагу
![]() ![]() ![]() По другому питанню відповім так:В якості фільтра використовую головку Атмана разом із великою губкою.Сполокую губку раз в 2 тиждня,при підмінах води .Хоча воду підмінюю кожної суботи до 25%.До речі ця головка працює вже не виключаясь четвертий рік ![]() ![]() Сообщение отредактировал navy - 15.12.2009, 20:41 -------------------- Не хилися, червона калино, Маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, Маєш вільний рід. Благодарности:
Neon, |
![]()
|
|
navy, под аквариумом у Вас пенопласт или что-то другое?
![]() Благодарности:
navy, |
![]()
|
|
Neon, Ні пінопласта не має.Стоїть на тумбі з робленої з кутника,яка обшита лакованим дсп(пам"ятаєте старі шафи з цього вироблялись).Безпосередньо стоїть на дошках, які рівненько викладені
![]() ![]() Сообщение отредактировал navy - 15.12.2009, 21:27 -------------------- Не хилися, червона калино, Маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, Маєш вільний рід. Благодарности:
|
![]()
|
|
пане NAVY,спасибо за ответы,еще интересует есть ли у ВАС ,покровное стекло и мощность ламп,подмена воды-почему раз в неделю(нитраты?),по ВАШИМ ссылкам я давно уже ходил,а на моей шпаргалке regani имеют полос поболее
![]() Благодарности:
navy, |
![]()
|
|
глиняный свисток, Так Ви правильно зауважили морфи Ю.регані відрізняються кількісттю смужок,та малюнком хвостового плавця.
![]() Так є в мене шкло з верху,просто конструктивно підсвідка зроблена так,що лежить на склі.Все збираюсь переробити світло,все руки не доходять. ![]() ![]() ![]() Так підміна води пов"язана із її параметрами,та рибою яка утримується.Я сам експерементальним шляхом вибрав такий режим підмін для стабілізації параметрі води. ![]() -------------------- Не хилися, червона калино, Маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, Маєш вільний рід. Благодарности:
Neon, |
![]()
|
|
![]() ![]() Благодарности:
navy, |
![]()
|
|
глиняный свисток, просто читал раз в две недели,менять в больших объемах,думаю может это из-за био равновесия?
Дякую за підтримку ![]() ![]() І ще напишить інфу про свій акваріум,тоді можно буде щось порадити. ![]() -------------------- Не хилися, червона калино, Маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, Маєш вільний рід. Благодарности:
Neon, |
![]() ![]() |