![]() |
|
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
|
![]()
|
||||||||||||||
Свой на Aquafanat.com.ua ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 823 Регистрация: 11.10.2011 Из: Славянск Благодарности: 1835 раз(а) ![]() |
|
|||||||||||||
![]()
|
||
Свой на Aquafanat.com.ua ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 823 Регистрация: 11.10.2011 Из: Славянск Благодарности: 1835 раз(а) ![]() |
До речі, за порадою шановної Моллі я погрався з "валунами". Здається, вийшло. На фото перспектива стала трохи виразнішою.
Постачальники мене підводять. Дівчата так і не зробили ні хмарки, ні дракона. Зайняті смс-листуванням з хлопцями з табору. Сподіваюся, трава підніметься, і замок перестане бути центром композиції. Мені він потрібен частково закритий рослинністю. Сообщение отредактировал podlesniy - 30.7.2015, 23:07 -------------------- |
|
![]()
|
|
![]() Любимый. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 2 807 Регистрация: 24.1.2015 Из: Киев, Голосеево ![]() Благодарности: 12181 раз(а) ![]() |
Привіт, Юра!
Всі ми на форумі для спілкування, але здається трава мене також вибирає, а не я її, тому як би я не хотів, нічого не скажу. Але в тебе все буде добре. А ще мені здається, що як би зібрати хоча б третю частину місцевих агрономів- форумчан, місцевих- кулібіних і дати їм в руки наші українські поля- землі, то з їх досвідом вони б таких кабаків- буряків, картоплі та огірків з памадорами і інше понарощували б , шо ми і за сто років не з' їли б. Заграніца давилась би слюною від заздрощів. ![]() ![]() -------------------- 066-1303583 |
![]()
|
|
![]() Мій батько був агроном, потім фермер. -------------------- |
![]()
|
||||
![]() Систему сьогодні склепав. І "колокол" Бражку буду робити з крохмалу та цукру, щоб надовше вистачало. Балон не хочу. Колись ще у дитинстві бачив, як рвонув звичайний сифон для газировки. Боже, збав від таких пригод. Сообщение отредактировал podlesniy - 31.7.2015, 20:51 -------------------- Благодарности:
|
|||
![]()
|
|
![]() Aquafanatic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 5 919 Регистрация: 1.7.2010 Из: Обухов Благодарности: 16169 раз(а) ![]() |
podlesniy, Юра, чому рвонув? І який сифон? В мене дві балонні системи. Навіщо боятися запальничок, освіжувачів повітря? Сорок літрів балон, стоїть в любому магазині де продають квас, чи пиво. Для того щоб його контролювати, існує така штука як перевірка балона, та редуктор. Ось прочитай пару моїх темок: Техника безопасности при использовании баллона СО2
Горе- бражка! Сообщение отредактировал Argo - 31.7.2015, 21:31 -------------------- В тумане я не видел цели, но мне помог один шаман. Я научился видеть целью, туман. Благодарности:
|
![]()
|
|
![]() -------------------- |
![]()
|
|
![]() Aquafanatic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 5 919 Регистрация: 1.7.2010 Из: Обухов Благодарности: 16169 раз(а) ![]() |
podlesniy, крутий кумпол вийшов.
![]() -------------------- В тумане я не видел цели, но мне помог один шаман. Я научился видеть целью, туман. Благодарности:
|
![]()
|
|
![]() Сообщение отредактировал podlesniy - 1.8.2015, 6:27 -------------------- |
![]()
|
|
![]() Активный аквариумист ![]() ![]() ![]() Группа: Партнёры Сообщений: 396 Регистрация: 10.8.2013 Из: Днепр ![]() Благодарности: 1048 раз(а) ![]() |
Тоже варю кисель,хватает на много дольше чем обычная брага!
![]() -------------------- Жить - хорошо,а хорошо жить-ещё лучше! |
![]()
|
|
![]() Здається, мій кіт читає мої пости. Сьогодні, доки я був на роботі, він погриз трубку на "бульбуляторі". Тепер намажу шланги мандариновим маслом. Коти цитрусові не люблять. З зарядками на телефони була така сама історія Сообщение отредактировал podlesniy - 1.8.2015, 22:37 -------------------- |
![]()
|
|
![]() Любимый. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 2 807 Регистрация: 24.1.2015 Из: Киев, Голосеево ![]() Благодарности: 12181 раз(а) ![]() |
Я не можу, ну - розсмішив
![]() ![]() ![]() -------------------- 066-1303583 |
![]()
|
||
![]() "Колокол" виглядає так: Але ж рівень води повинен утримуватися приблизно на отворі трубки для відведення газу? Тобто повинно бути так: Чи я помиляюсь? Сообщение отредактировал podlesniy - 3.8.2015, 7:52 -------------------- |
|
![]()
|
|
![]() Вранці, перед виходом з дому, я заповнив колокол водою. З годину тому заїхав, подивився. Картина знову така, як на першому малюнку. Не розумію причини. Адже, в теорії, рівень води в "колоколі" намагається вийти на рівень води у акві. Йому цього не дає тиск газу. Але ж рівень води не повинен падати нижче за отвір у відвідній трубці? А він падає. Боюся, що бульбашки газу лопаються на поверхні, і мій СО2 благополучно виходить через трубку у атмосферу. Чи не виходить? -------------------- |
![]()
|
|
![]() Аквариумист ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 62 Регистрация: 8.3.2013 Из: Харьков Благодарности: 109 раз(а) ![]() |
podlesniy,Юрий, срез трубки для отвода излишков газа должен быть заподлицо с краем колокола.Во всяком случае у меня было так и все отлично работало.Когда колокол заполняется газом он вытесняет воду и когда доходит до среза выходит в атмосферу тихо и не заметно,а если без трубки, будет выходить через края колокола с большим и громким бульком.Только колокол нужно хорошо закрепить что бы его газом не вывернуло наизнанку ещё до того как он заполнится.
Сообщение отредактировал fanat_ice - 3.8.2015, 17:36 |
![]()
|
|
![]() Розібрався, здається. "Колокол" тримається на 2 присосках. Газ його припідняв, і в результаті конструкція перекосилася. Зайвий виходив просто через край, а з моєї точки зору від бокової стінки це не було видно. Зараз підставив ще одну присоску, і все у порядку. -------------------- |
![]()
|
|
Только колокол нужно хорошо закрепить что бы его газом не вывернуло наизнанку ещё до того как он заполнится. Спасибі велике! Саме в ненадійному кріпленні і була причина. -------------------- Благодарности:
|
![]()
|
||
![]() Кілька слів про зручність обслуговування. Не раз чув, що акваріум на підлозі обслуговувати складно. Нічого подібного. Руками туди "пірнати" набагато легше, ніж коли аква на тумбі. А для підміни води та сифонки потрібен мінімум причандалів: Зліва направо: моя улюблена "приблуда" з "голови" й пляшки, шланг та китайський сифон. Для зливу води опускаю в акву "приблуду", надіваю на вихлоп "голови" шланг, а інший його кінець чіпляю на гачок на край унітаза. Щоб випадково якась риба не засмокталася, у пляшку закладаю шматочок синтепону. Щоб залити воду, знімаю "приблуду" зі шланга і замість неї надіваю сифон. Опускаю його у цихлідник, а інший край шланга на гачок чіпляю на край акваріума-столика. Сифоном запускаю потік води - і готово. Я вже вище писав, але повторюся: воду міняю з цихлідника, де є автопідміна. Хочу спробувати так забезпечити рослини поживними речовинами. Сообщение отредактировал podlesniy - 4.8.2015, 15:50 -------------------- |
|
![]()
|
|
Єдине що не зручно, коли стоїть на підлозі- сифонити, через відсутність перепаду рівня води.
В мене також є такий китаєць, ним трохи зручніше, а класичним тетра- гірше. В китайцеві це робиться за рахунок груші, трохи туман піднімає, але не смертельно. Все інше дійсно зручно, хоч з ногами залазь. Сообщение отредактировал Yura1 - 4.8.2015, 16:43 -------------------- 066-1303583 |
![]()
|
|
![]() Юро, так я ж сифоню "приблудою". Повноцінно ще цього не робив, але спосіб випробував. Перепад висот мене не хвилює. ![]() Коли робив кришку, не продумав одну річ. Лампи гріють ДСП. Думаю, це погано. Потрібна примусова вентиляція. Куплю кулер і буду городити. Кришку доведеться знову знімати. Сообщение отредактировал podlesniy - 4.8.2015, 17:37 -------------------- Благодарности:
|
![]()
|
|||
![]() Є питання до шановних колег. "Колокол" у мене розташований над фільтром-головою. Основний потік з фільтра спрямований через шланг у донний фільтр. А через "пимпочку" для забору повітря невеличкий струмінь води йде під "колокол". Всередині його постійно є бурунчик води. Я так зробив, щоб краще розчинявся газ. Це правильно, чи ні? Сообщение отредактировал podlesniy - 5.8.2015, 7:38 -------------------- Благодарности:
|
||
![]() ![]() |