![]() |
|
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
|
![]()
|
||||||||||||||
Свой на Aquafanat.com.ua ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 823 Регистрация: 11.10.2011 Из: Славянск Благодарности: 1835 раз(а) ![]() |
|
|||||||||||||
![]()
|
|
Свой на Aquafanat.com.ua ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 823 Регистрация: 11.10.2011 Из: Славянск Благодарности: 1835 раз(а) ![]() |
![]() Юро, я використовував два лаки. Там, де оброблені поверхні видно ззовні - Цапон. Він практично непомітний, а захищає непогано. А зсередини - яхтний лак. Виробника не пам'ятаю, треба буде глянути на банці. -------------------- Благодарности:
|
![]()
|
|
![]() Любимый. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 2 807 Регистрация: 24.1.2015 Из: Киев, Голосеево ![]() Благодарности: 12181 раз(а) ![]() |
Вибач, ще питання: а він буде безпечним для риб, адже конденсат всеодно буде капати у воду? Чому питаю, бо сам намайстрував собі кришок з вільхи( вагонка). І хоч її використовують в саунах, але пліснява трохи проскакує.
![]() -------------------- 066-1303583
|
![]()
|
|
![]() Юро! Я думаю, конденсату на кришці не буде. Вона не щільно лежить на акві. Майже по всьому периметру щілина 16 мм для вентиляції. -------------------- Благодарности:
|
![]()
|
|
![]() Любимый. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 2 807 Регистрация: 24.1.2015 Из: Киев, Голосеево ![]() Благодарности: 12181 раз(а) ![]() |
О'к! Дякую
![]() -------------------- 066-1303583
|
![]()
|
|
![]() Aquafanatic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 1 178 Регистрация: 4.9.2014 Из: Запорожье Благодарности: 7023 раз(а) ![]() |
Ну как там столик поживает?!
-------------------- Продам комплектующие для светодиодного светильника. Запорожье Запорожье. Продам коряги. "Обыкновенное чудо", Мхи, креветки и донный фильтр с обратным током в 40л Флейта - быстро, дешево и практично! Рассказ с картинками Благодарности:
|
![]()
|
|
Ну как там столик поживает?! На дно поклав пластик, накрив москіткою. Помив коряги, теж засунув у акваріум. Що цікаво, одна з них раптом стала спливати. В бочці була на дні, а після мийки-чистки тонути не бажає. Довелося придавити каменем. Тепер чекаю, коли приїде трава. Частково вона буде висаджена у лотках, так що у піддоні ще треба прорізати отвори під них. Коли поставлю лотки з ростючкою, закладу й грунт. На ринку купив хатинку. Без курячих ніжок, правда, але цілком підходящу. Фото будуть пізніше. PS Може, комусь замки-хатинки здадуться моветоном. Мені теж часто здаються. Але я все одно хочу спробувати проекспериментувати з ними. Пограюся з ілюзією перспективи, фоном. Залучу дітей. Зараз вони в таборі, але попередили, що як приїдуть, робитимуть хмарки і вже придумали, яким повинен бути дракон на фоні. Їм цікаво, а мені приємно. До речі, цихлідник з теми Акваріум і війна моїх доньок не цікавить зовсім. А тут з"явився інтерес. Сообщение отредактировал podlesniy - 16.7.2015, 13:27 -------------------- |
![]()
|
|
Ху, втомився я " там".
Юра, в мене теж таке бувало з дровами, кілька днів полежить під тиском і буде все гаразд. -------------------- 066-1303583 Благодарности:
|
![]()
|
|
![]() Дуже добре розумію. Але й сам "туди" заглядаю. Не втримуюся, і сам пишу. Коряга потоне - це однозначно. От тільки чого вона спливати надумала, холЁра така? Наберуся терпіння і дочекаюся. Варити не буду. Розмір не дозволяє. -------------------- |
![]()
|
|||||
![]() Aquafanatic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 1 178 Регистрация: 4.9.2014 Из: Запорожье Благодарности: 7023 раз(а) ![]() |
Цитата Частково вона буде висаджена у лотках, так що у піддоні ще треба прорізати отвори під них. Дуже перепрошую, але цікаво навіщо отвори? Цитата ... комусь замки-хатинки здадуться моветоном. Мені теж часто здаються. А мені так не здається і схоже не мені одному, ось фото з Справа у тому як усе обіграти. Якщо все гармонійно, то має право на життя! Сообщение отредактировал Santyaga - 16.7.2015, 14:27 -------------------- Продам комплектующие для светодиодного светильника. Запорожье Запорожье. Продам коряги. "Обыкновенное чудо", Мхи, креветки и донный фильтр с обратным током в 40л Флейта - быстро, дешево и практично! Рассказ с картинками |
||||
![]()
|
|
![]() Дуже добре розумію. Але й сам "туди" заглядаю. Не втримуюся, і сам пишу. Коряга потоне - це однозначно. От тільки чого вона спливати надумала, холЁра така? Наберуся терпіння і дочекаюся. Варити не буду. Розмір не дозволяє. В мене бувало після варіння в солі, в соляному розчині тонула потім в звичайній воді плавала. Сіль здається розширює пори, а потім вони стискаються. А було з Дніпра притягнув полінце, там тонуло а з під крана попливла, хоч з неї текло поки додому допер. Загадка Природи! -------------------- 066-1303583 |
![]()
|
|
Справа у тому як усе обіграти. Якщо все гармонійно, то має право на життя! Абсолютно згоден! От і намагаюсь обіграти. Цитата Частково вона буде висаджена у лотках, так що у піддоні ще треба прорізати отвори під них. Дуже перепрошую, але цікаво навіщо отвори? Висота лотка близько 6-7 см. Щоб він не стирчав гіркою над грунтом, хочу прорізати отвори у фальшдні і посадити в них лотки. -------------------- Благодарности:
|
![]()
|
|
Цитата Висота лотка близько 6-7 см. Щоб він не стирчав гіркою над грунтом, хочу прорізати отвори у фальшдні і посадити в них лотки. Здається мені погана ідея ![]() Може краще було б задекорувати верхню частину лотку, наприклад грунтом на селіконі, або мхом обматати, чи збільшити слой грунту... Сообщение отредактировал Santyaga - 16.7.2015, 19:43 -------------------- Продам комплектующие для светодиодного светильника. Запорожье Запорожье. Продам коряги. "Обыкновенное чудо", Мхи, креветки и донный фильтр с обратным током в 40л Флейта - быстро, дешево и практично! Рассказ с картинками Благодарности:
|
![]()
|
|
![]() А чому погана? З яких міркувань? -------------------- |
![]()
|
|
З теоретичної точки зору, лотки будуть стояти на дні і перекривати напрям руху води. З практичної, ви будете "прив'язані" до певних місць, не можливо буде трохи здвинути рослини праворуч чі ліворуч без переробки фальшдна. Рамка подачі води - це чотири квадрати, які також доведеться брати до уваги. Таким чином рослини будуть розташовані не там де хотілось би, а де можливо... Така моя думка
![]() -------------------- Продам комплектующие для светодиодного светильника. Запорожье Запорожье. Продам коряги. "Обыкновенное чудо", Мхи, креветки и донный фильтр с обратным током в 40л Флейта - быстро, дешево и практично! Рассказ с картинками |
![]()
|
|
![]() Спасибі за думки. Співпадає з моїми побоюваннями. Різати поки що не буду. Подумаю. -------------------- |
![]()
|
|||
![]() Є продовження. Якщо коротко, то ось: Вода ще мутнувата. Муть механічна, від грунту. Не знаю, чи вдалася перспектива. Але дітвора задоволена. Вже намалювали з десяток ескізів дракона. Чекаю порад та критики. -------------------- |
||
![]()
|
|
![]() Активный аквариумист ![]() ![]() ![]() Группа: Партнёры Сообщений: 395 Регистрация: 3.7.2014 Из: Днепр ![]() Благодарности: 1013 раз(а) ![]() |
Красиво. А жильцы будут ? Можно валуны выложить вдоль дороги, впереди большие, дальше поменьше, возле замка еще меньше.
Сообщение отредактировал Molli - 24.7.2015, 21:56 |
![]()
|
|
Обов'язково будуть. Анциструси й акантофтальмуси - точно. Анцики щоб коряги чистили, а "черв'ячки" дружині подобаються. Ще хочу коридорасів панд і зграйку чогось невеличкого й барвистого.
![]() З валунами пограюся, як Ви радите. Спасибі велике! -------------------- |
![]()
|
|
Юра, гарні коряжки. В мене теж була дубова коряга, товста і з каналом наскрізь. І ще я в ній насверлив дірок 8 мм. Вона й досі існує " жалкие остатки", за 2.5 роки мої анцики над нею добряче попрацювали, процентів 60 " износ". В ті дірки, що я насверлив вже можу три пальці встромити, а стінки коряжного тонелю лишились міліметрів 5, з колишніх близько 3 см. Скоро розпадеться. Ось так.
-------------------- 066-1303583 |
![]()
|
|
![]() Я оце думаю (буває інколи) : з рослинами ніколи не дружив. Можна сказати, вони вибирали мене, а не я їх. Зараз насаджав різної трави. Під ту, що укорінюється, використав лотки з поживною підложкою. На дно лотка синтепон, щоб не пилюжила підложка. Потім суміш 50х50 біогумусу та грунту для кактусів з додаванням севастопольської дрібної гальки, щоб не закисало. Зверху дрібний базальт. Здається, у ріст пішло все, крім повойничка (його шановний Bahmut прислав серед бонусів). Але не дає спокою наступне. Руки чухаються, вимагають СО2. Чи не пора? А то акваріуми тримаю більше 20 років, а й досі ні разу... Думаю про брагу. Трохи досвіду є, але минулого разу вийшла рідина, а не газ. 45 градусів, на шипшині настояна... ![]() Реактор, думаю, "колокол", бо з тестами точно морочитися не буду. Це не моє. Ще в школі хімічка відбила бажання хімічити. При такому розкладі потрібні добрива. Хочу спробувати вирішити це питання шляхом підміни води не з водогону, а з цихлідника. Там же автопідміна, майже протока. Це з одного боку. А з іншого, продукти життєдіяльності та компанія виробляє регулярно. Вже пару разів міняв воду саме так. Наче, все в порядку. Трава росте потихеньку. Анцики (5 штук) і пецилії (поки що теж 5) виглядають нормально. Що скажете, колеги? -------------------- |
![]() ![]() |