![]() |
|
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|||
Аквариумист ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 49 Регистрация: 6.12.2010 Из: Львов ![]() Благодарности: 81 раз(а) ![]() |
|
||
![]()
|
|
![]() Aquafanatic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 1 987 Регистрация: 6.8.2008 Из: Львов ![]() Благодарности: 6376 раз(а) ![]() |
seronja, Земляче
![]() ![]() -------------------- Не хилися, червона калино, Маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, Маєш вільний рід. |
![]()
|
|
Аквариумист ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 49 Регистрация: 6.12.2010 Из: Львов ![]() Благодарности: 81 раз(а) ![]() |
Привіт, дякую за поради.
Нажаль дорослу пару знайти практично неможливо, та й не так цікаво. Об'єм малий, але при хорошій фільтрації, кажуть, головне це площа дна (у мене 45х24, 16 це висота). На закордонних сайтах є багато випадків коли оцелятусів та бревісів розводили в подібних обємах досить успішно. Найбільш схожий до мого акваріум у Ще одне в доказ моєї теорії що риба не має затягнутись -- в природі вони займають територію не більше 15см в радіусі. Дехто навіть по дві пари на трохи більший об'єм ставить. Одним словом -- перевіримо ![]() Щодо агресії -- то дякую за попередження, я чув що вони агресивними стають коли починають ділити територію. Мій план взяти 6 штук і по мірі того як сформується пара решту забрати. Маю напоготові акваріум на відсадник. Думаю що потрібно часто стежити за ними і при агресії відсаджувати, є в вас ще якісь поради чи досвід? Упс. Забув про мушлі -- вони в мене отакі: |
![]()
|
|
![]() Aquafanatic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 1 987 Регистрация: 6.8.2008 Из: Львов ![]() Благодарности: 6376 раз(а) ![]() |
seronja, Гаразд.Мірятись" силою" вони починають майже одразу,спочатку за мушлі а після 5-7 місяців за терени.
![]() ![]() Сіми не найкращвй сосід для них вони ,як й мульти колонію роблять коли самі в акві. Що ж пробуй,то цікаво. ![]() -------------------- Не хилися, червона калино, Маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, Маєш вільний рід. |
![]()
|
|
Цікаво про 30 см. Може просто мають де розгулятись
![]() Я не кажу що сто відсотків все вийде, подивимось. Дякую за пораду про покривне скло -- треба буде зробити. Цікаво, якщо в 5-7 місяців вони починають воювати за територію -- то тоді мала б бути вже можливість вияснити стать, правда? |
![]()
|
|
seronja, Певно,що вже починаються залицяння.
![]() ![]() ![]() -------------------- Не хилися, червона калино, Маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, Маєш вільний рід. |
![]()
|
|
Сьогодні зробив тести води:
PH ≈ 8.0 Gh = 12° dH Kh = 8˚ dH Також зробив нове фото з камінням та мушлями: ![]() P.S. А як можна тему поредагувати щоб додати туди фото? От ніяк не можу зрозуміти ![]() |
![]()
|
|
seronja, Гарний куточок озера.
![]() Є внизу дописа кнопка"изменить" її натискаєте й змінюєте допис.Або легше новий допис створити. ![]() Сообщение отредактировал navy - 30.12.2011, 22:38 -------------------- Не хилися, червона калино, Маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, Маєш вільний рід. Благодарности:
|
![]()
|
|
navy, дякую.
А щодо редагування -- то воно чомусь доступне тільки для останнього мого поста в темі, на попередніх нема кнопки. От і ще одна з прчини чому я ненавиджу форуми. Благодарности:
navy, |
![]()
|
|
![]() Aquafanatic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 5 919 Регистрация: 1.7.2010 Из: Обухов Благодарности: 16169 раз(а) ![]() |
seronja, бо вони зникають потім, вам дадуть вищий статус, і зможете редагувати, просто ви поки що користувач.
![]() Сообщение отредактировал Argo - 30.12.2011, 23:19 -------------------- В тумане я не видел цели, но мне помог один шаман. Я научился видеть целью, туман. Благодарности:
|
![]()
|
|
... вам дадуть вищий статус, і зможете редагувати ... От за це і не люблю, статуси-шматуси ![]() а що за світло? Світло - китайська, настільна галогенна лампа на 20W ![]() ![]() Благодарности:
|
![]()
|
|
seronja, Пропоную,зайти в новий аквамагазин,що на вул.Личаківський,113 там є риба ,яка цікавить.І взагалом там є на ,що подивитись.
![]() -------------------- Не хилися, червона калино, Маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, Маєш вільний рід. Благодарности:
|
![]()
|
|
Ух-тишка, дуже дякую. Правда рибу я вже замовив, в клубі Танганьїка-Україна. Десь от-от обіцяють надіслати.
А те що новий магазин зявився - то дуже круто. Ще раз дякую! Благодарности:
navy, |
![]()
|
|
З Танганьїка-Україна ми так і не домовились про дату поставки - тому взяв оцелятусів у магазині на личаківській (дякую за "наводку", navy).
Діставати їх з того акваріума було дуууже важко, довго ми намучились з продацем. Думаю не варто в акваріумі де риба на продаж ставити справжні мушлі. Після пів години пішов я додому з пакетиком де було три мушлі ів теорії 5 рибок ![]() ![]() ![]() Ось кілька фоток моїх рибок: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
|
|
seronja, Все гаразд
![]() ![]() ![]() ![]() Сообщение отредактировал navy - 8.1.2012, 12:07 -------------------- Не хилися, червона калино, Маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, Маєш вільний рід. |
![]()
|
|
Пережив першу війну в акваріумі. Четверо більших затиснули найменьшого у куток біля губки фільтру та не випускали звідти. Як я не намагався переставляти каміянн та мушлі вони його всеодно виганяли в те саме місце. Довелось посадити в інший акваріум.
Доречі, цікаво визодить щодо статі рибок. З розмірів виходить що у мене залишається три самця таодна самка; в той же час з порад про визначення статі по кольорах плавників та формі тіла та морди виходить 2 на 2. Цікаво... |
![]()
|
|
seronja, Визначення статі у них настільки невдячна справа що... Тут все так індивідуально,що помилок буває 50\50. Поки молодь не побачиш справа не зрушиться.
![]() -------------------- Не хилися, червона калино, Маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, Маєш вільний рід. |
![]()
|
|
navy, мабуть так воно і є. Сікльки не читаю всі розходяться в думках. Тут ще є такий фактор що якщо риба не дика а вже кілька разів розведена локально то вторинні статеві ознаки починають зникати. Я читав навіть про те що буває що самка більша за самця
![]() Доречі рибаси помаленьку набирають колір. В магазині вони були набагато блідіші, та я думав що це така морфа. Але золотистий колір почав дуже гарно проявлятись, особливо на плавниках. Наразі даю їм Tetra Min та Sera Vipan. Час від часу додаю в корм Seachem Nourish. Жорсткість води підняв до 18˚dh GH та 12˚dh KH, за допомогою API African Mineral Salts Cichlid. Прочитав що при вищому KH (>10, ближче до біотопу) краще проявляється колір, краще ростуть та нерестяться. Самі це мінеральні солі та солі від Seachem(яких в нас нема в продажу) в більшості рекомендують на форумах, є звіти де риба почала краще виглядати після їх додавання. Я думаю це через присутні в них трейси. |
![]()
|
|
seronja, Кольор вони й мають набирати ,тим паче в таких добрих умовах.
![]() ![]() ![]() -------------------- Не хилися, червона калино, Маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, Маєш вільний рід. Благодарности:
|
![]()
|
|
![]() Активный аквариумист ![]() ![]() ![]() Группа: Партнёры Сообщений: 482 Регистрация: 29.3.2011 Из: Днепр ![]() Благодарности: 577 раз(а) ![]() |
Очень красиво все получилось. Рад, что на форуме выставляют "ракушковых" на обозрение. Хотел спросить, что за песок Вы использовали? И как долго шли ракушки через ebay?
-------------------- Один дурак может задать вопрос, на который не ответит тысяча мудрецов Благодарности:
|
![]() ![]() |