![]() |
|
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
|
![]() ![]()
|
|
![]() Аквариумист ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 70 Регистрация: 14.4.2011 Из: Киев, Подол ![]() Благодарности: 46 раз(а) ![]() |
|
![]() ![]()
|
|
![]() Аквариумист ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 70 Регистрация: 14.4.2011 Из: Киев, Подол ![]() Благодарности: 46 раз(а) ![]() |
Після великої кількості прочитаних статей про поведінку рибасів в природі, виникло нестримне бажання зробити перезапуск акваріуму заради заміни грунту фракції 2-5 мм на коралловый пісок фракція 0,8-1,7мм чи "Грунт аквариумный Flamingo Кораловая крошка белая 2-3 мм" або щось такого плану "Hagen аквариумный грунт мелкий 1.5-2.5 мм".Питання оптимальго матеріалу та фракції відкрите
![]() ![]() ![]() Сообщение отредактировал MAKCIM - 13.3.2012, 7:04 -------------------- ![]() |
![]()
|
|
![]() Aquafanatic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 1 987 Регистрация: 6.8.2008 Из: Львов ![]() Благодарности: 6376 раз(а) ![]() |
MAKCIM, Нарешти "клієнт дозрів" для перезапуску.
![]() ![]() ![]() -------------------- Не хилися, червона калино, Маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, Маєш вільний рід. Благодарности:
|
![]()
|
|
navy, Це я так розумію добре що "дозрів" ?
![]() А взагалі з радісттю вислухаю можливі пропозиції що до перепланування та перезапуску акви ![]() Сообщение отредактировал MAKCIM - 13.3.2012, 20:38 -------------------- ![]() Благодарности:
navy, |
![]()
|
|
![]() Aquafanatic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 1 987 Регистрация: 6.8.2008 Из: Львов ![]() Благодарности: 6376 раз(а) ![]() |
MAKCIM, Так добре.
![]() ![]() -------------------- Не хилися, червона калино, Маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, Маєш вільний рід. Благодарности:
|
![]()
|
|
navy, дякую!значить буду використовувати "Hagen аквариумный песок" ,1-2мм фракція. Ще оди момент,каміння замінювати , чи лишити яке є, перебудувавши та перемістивши конструкцію зправа в дальній правий кут з центру акви?
-------------------- ![]() Благодарности:
navy, |
![]()
|
|
MAKCIM, На мій смак краще замінити на щось більш природнє.
![]() -------------------- Не хилися, червона калино, Маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, Маєш вільний рід. Благодарности:
|
![]()
|
|
Вирішено, перероблю все
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Благодарности:
navy, |
![]()
|
|
MAKCIM, В мене на разі в двох аквах дрібний ,білий кварц дуже схожий на будівельний.
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Не хилися, червона калино, Маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, Маєш вільний рід. Благодарности:
|
![]() ![]()
|
||||||||||
Почнемо....
![]() Дубль 2 ![]() Зібрався я з силами і вирішив продовжити свій шлях до ідеальної Танганіїки, наскільки це можливо в 140 л ![]() Прощальний кадр нажаль сірого піску потрібної фракції небуло і довелося всеж придбати ось такий пакунок нарахунок того що це фракція 1-2 мм , як вказано на сайтах зоомагазинів, я сказав би що це скоріш за все 0.5-2 мм . ![]() Прибрав каміння, аква стала більш просторою, але побпчивши кількісь бруду яка в ньому була вирішив в подальшому обійтися без грандіозних споруд (1 кв.м. каміння на купі якось занадто ) Прибираючи рослини був приємно здивований як виросли та розмножились декілька гілочок анубісу але на ряду з цим вразила кількість бруду яка зібралася в коріннях інших рослин, хоча сіфом я користувався раз на тиждень, тому вирішив всеж не використовувати нічого крім анубісу , який доречі як виявилось добряче звязував конструкцію з каміння. Ось власне і новий початок ![]() Що мене здивувало , так це те що при промиванні пісок був чистий але в акві як я не намагався акуратно заливати воду мілка фракція грунту вносила свої корективи А це власне кінцевий результат, на сьогодні, нажаль під рукою немає синтапону щоб фільтр краще впорався з помутнінням як на мене то грунт виявився занадто світлим , нажаль, але цю помилку я вже якщо і буду виправляти то в іншому акваріумі. ![]() Сообщение отредактировал MAKCIM - 14.3.2012, 23:05 -------------------- ![]() |
|||||||||
![]()
|
|||||
.... пройшло 18 годин.
![]() ось так виглядає пісок ,що до каміння і мушель, все буде змінюватись. Триває пошук "ідеального" каміння... ![]() _________________________________________________________________________________________________ а ось так виглядає диктатор акваріуму Lamprologus stappersi (meleagris), який кнтролює 70 % дна, при зрості 4 см..... Сообщение отредактировал 137 - 15.3.2012, 16:46
Причина редактирования: Обновлены фотографии.
navy, |
||||
![]()
|
|
Хто знає які ще варіанти ракушників можливо утримувати з Бурунді окрім Lamprologus stappersi (meleagris)?
-------------------- ![]() |
![]()
|
|
![]() Сообщение отредактировал MAKCIM - 16.3.2012, 0:05 -------------------- ![]() |
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Сообщение отредактировал MAKCIM - 16.3.2012, 0:04 -------------------- ![]() |
![]()
|
|
MAKCIM, Все нормально в тебе получилось й грунт ,як раз той що треба.
![]() Верхні шари води можно зайняти зграйкою ціпріхромісів(але в назві без приставкі "Лардж") шт 5-7 вони виростають до 7-8 см й відіграють всою рось в якості буферної риби. ![]() -------------------- Не хилися, червона калино, Маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, Маєш вільний рід. Благодарности:
|
![]()
|
|||||||
1-н з 3-х ліліупи почав копати підкоп під каміння і будувати собі укритя
![]() ![]() Можли хтось допоможе ідентифікувати соь цей копає і полює на інших а ось жертва №1 ![]() жертва №2 Сообщение отредактировал MAKCIM - 19.3.2012, 19:56 -------------------- ![]() |
||||||
![]()
|
|
MAKCIM, вік? розмір? Скорше всього просто починає займати собі терени й будує собі схованку.
![]() -------------------- Не хилися, червона калино, Маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, Маєш вільний рід. Благодарности:
|
![]()
|
|
navy, приблизно 1 рік, розмір двоє 6-7 см , третій 4-5см
-------------------- ![]() |
![]()
|
|
MAKCIM,У них самець завжди більше самиці.
|
![]()
|
|
але якщо так то самицю вони взагалі загнали в куток, риби неадеквати, хочь і гарні.
navy, |
![]()
|
|
MAKCIM, Як раз у тебе такий вік риби при якому вони починають паруватись, тому тобі залишається тільки спостерігати й вони самі визначаться.
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 9.6.2025, 23:17 |