![]() |
|
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|||
![]() Аквариумист ![]() ![]() Группа: Заблокированные Сообщений: 47 Регистрация: 16.9.2010 ![]() Благодарности: 75 раз(а) ![]() |
|
||
![]()
|
|
![]() Активный аквариумист ![]() ![]() ![]() Группа: Партнёры Сообщений: 322 Регистрация: 20.2.2010 Из: Кривой Рог ![]() Благодарности: 1057 раз(а) ![]() |
Леди енд джентельмены,выходные даже воскресенья бывают очень редко (о субботах молчу).Отпуск гуляю по 2-3 дня в течении года. Что же Вы Дорогой не бережете себя...! Вы или работайте, или хобби занимайтесь... так вся жизнь пройдет... По секрету... тссс .... никому не говорите... разводя живность люди на производствах не работают... Вам выбирать.! -------------------- +38(097)-695-67-94 (Viber \ WhatsApp) Благодарности:
|
![]()
|
|
![]() провокатор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 3 226 Регистрация: 15.6.2010 Из: Клайпеда ![]() Благодарности: 15835 раз(а) ![]() |
у меня похожая история.аквариумы делал сам.последний правда купил.поначалу да,вложился не слабо,но теперь на траве в месяц 10-15 евро получаю,да ещё друзьям раздаю.
Сообщение отредактировал warrior65 - 27.8.2011, 18:50 |
![]()
|
|
![]() Новенький на форуме ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 19 Регистрация: 20.6.2012 Из: Чернигов ![]() Благодарности: 8 раз(а) ![]() |
а у нас в семье все больше напоминает гонку вооружений. на этот новый год подарил мне муж 19л безобразия с 4-мя моллинезиями, сомом и физами. я подумала, купила 40, пересадила бедняжек туда, а в 19 поселила гуппи. он, то есть муж, обиделся, приволок почти 200 литров. сейчас варю коряжку и грунт и думаю, кем бы все это по умному заселить. да, ещё в доме есть акватеррариум с 2-мя взрослыми красноухами (150л) - он уже 4 года со мной и никуда не денется. т.е. за полгода, совместными усилиями 409 литров...
вобщем все бы хорошо, но живем то мы в коммуналке (да, и такое в киеве сейчас есть), а чует мое сердце, что 200 - не предел. вобщем встречайте новых больных. как это говорят на собраниях: здравствуйте, я Драуглин и я Сообщение отредактировал drauglin - 24.6.2012, 3:18 |
![]()
|
|
![]() Активный аквариумист ![]() ![]() ![]() Группа: Партнёры Сообщений: 116 Регистрация: 14.4.2009 Из: Львов ![]() Благодарности: 623 раз(а) ![]() |
karacha хотів би Вам розказати свій власний житєвий досвід співіснування сімї, хоббі, фінансів, розуміння один одного і т.д.
Захоплення акваріумістикою почалося не як у більшості форумчан з іскрив очах, а з банальної нехватки фінансів. Будучи аспірантом з\п мізерна, додатковим прибутком знайомий запропонував обслуговувати пару акваріумів, так як у нього на це не вистачало часу. Думаю більшість мене зрозуміє коли тобі показали тільки раз як виглядає обслуговування, а чим відрізняється внутрішній фільтр від зовнішнього, куди вставляти шланг для подачі кисню і кому він потрібен клієнту чи рибкам, приходилось вичитувати в книжках і вечорами мордувати знайомого по телефону. Дякувати акваріуми були простенькі, вже збалансовані. За три місяці обслуговування, всі фінанси пішли на інструменти, книги, і на купівлю б\у акваріума на 300л. Який дешево придбав у власника в якого його ж обслуговував. В дома пояснити рідним ( батьки, сестра з чоловіком і новонароджений племінник) що в нас появиться ще одна ванна води та ще й з рибками, було важко. Тому нікому нічого не говорячи за підтримки швагра заношу банку коли нікого не було вдома і ставлю всіх перед фактом. Все обійшлося миром за місяць підтримка повна від всіх членів сімї. Далі був продаж акавріума, весілля і проживання в сімї дружини. Нова сімя не проти моєго хоббі тим більше в самих стоїть наново мною запущений акваріум, далі пішли павуки мурахи, ще пару банок. Єдина підтримка це тесть - він хоч знає як риби називаються, інші просто не вмішуються, або роблять вигляд що не цікаво. А тепер вернемся до суті Вашої роблеми, фінансової. Також часто сперечаємось з цього приводу, але акваріум стоїть не на першому місці, так як дружина знає, для мене це самоокупний процес. За роки аквасправи розширилось коло спілкування, гроші вклав тільки в скло, фільтрація аерація, і світло. НАГОЛОШУЮ на сьогоднішній день в мене в акваріумі всі рослини а це близько (40 видів), мохи (6 видів), грунт (намитий з карпатської річки), коряги каміння, 20% риби обмінняні чи придбані за символічну ціну. Оскільки розведенням риби не займаюсь здавати в магазин нічого, тому при першій нагоді заходячи по роботі в любий офіс, запускаю інформацію про красу акваріумістики, тут можна подивитись запуск такого проекту Ранкові процедури в озері Малаві 450л. Причім питатання вирішив за один день, знайомий попросив продати акваріум, мені тільки потрібно було потрібним людям порахувати наскільки це дешевше, ( співставив ціни магазинні і Арованни) риба в магазині +-20грн на форумах 7-8грн, грунт взагалі за копійки придбав, каміння сам назбирав. Зато тепер акваріум радує не тільки в дома але й на роботі. Тепер завжди хтось просить помогти з запуском. Великих грошей не заробляю але по нулям так точно. Доречі недавно в темі про каміння, була фраза наскільки дороге це декорування. Це для Сх України воно дороге, для Зх воно безкоштовне. як говорив мій співвітчизник приїжайте ми вам Камаз загрузимо. Завжди можна знайти форумчанина який може з Вами на щось цікаве помінятись. Тільки вчору відправив на Харків каміння, взамін рослин(надіюсь сподобаються) ще й познайомився з хорошою людиною. Так що не все так в нашій справі погано |
![]()
|
|
![]() Aquafanatic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 2 314 Регистрация: 14.5.2011 Из: Хмельницкий ![]() Благодарности: 6030 раз(а) ![]() |
biabuchja, давайте і з Вами зробимо обмін?Можливо знайомство переросте в дружні стосунки
![]() -------------------- В тёмные времена хорошо видно светлых людей. (с) Э.М. Ремарк Благодарности:
|
![]()
|
|
Новенький на форуме ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 23 Регистрация: 7.6.2011 Из: Санкт-Петербург ![]() Благодарности: 10 раз(а) ![]() |
Целиком и полностью согласен
![]() |
![]() ![]() |