![]() |
|
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|||
![]() Aquafanatic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 1 987 Регистрация: 6.8.2008 Из: Львов ![]() Благодарности: 6376 раз(а) ![]() |
|
||
![]()
|
|
![]() AquafanatcA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 2 162 Регистрация: 11.11.2009 Из: Кривой Рог ![]() Благодарности: 6645 раз(а) ![]() |
navy, Андрей! Ну вот зачем Вы так?
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Так хочется быть слабой женщиной, но, как назло, то кони скачут, то избы горят... ![]() Симфония подводных скал Траво-рыбник " Попытка № ... " "Создание цихлидника- мечта сбылась" МарсиМохия. Нано 35 л ![]() Благодарности:
navy, |
![]()
|
|
![]() Свой на Aquafanat.com.ua ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Партнёры Сообщений: 511 Регистрация: 3.8.2009 Из: Кривой Рог ![]() Благодарности: 842 раз(а) ![]() |
Красивый вид! Я не видел прибрежных зон Танзании, но могу сказать точно, что у Вас все получилось на ОТЛИЧНО (тоесть красиво
![]() ЗЫ: Скажите пожалуйста, есть ли неудобства в сифонке песка и как часто вы его сифоните? Сообщение отредактировал samez - 30.5.2010, 18:39 -------------------- Мой аквариум на 800л "Бассейн у кровати". Мои 800л.
и "Бассейн у кровати". Мои 800л. и "Бассейн у кровати". Мои 800л. |
![]()
|
|
![]() Aquafanatic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 1 867 Регистрация: 6.11.2009 Из: Одесса ![]() Благодарности: 6682 раз(а) ![]() |
navy, с таким аквариумом...
![]() ![]() ![]() А вот у меня вопрос маленький - ракушки сами обросли? или это мох? ![]() -------------------- |
![]()
|
|
![]() Aquafanatic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 1 987 Регистрация: 6.8.2008 Из: Львов ![]() Благодарности: 6376 раз(а) ![]() |
min.olga,Оля в мене не багато акваріумів,всього п"ять.
![]() DolceVita, Віта це на мушлях звичайна "борода",лампрологам і мені не заважає ![]() ![]() -------------------- Не хилися, червона калино, Маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, Маєш вільний рід. |
![]()
|
|
samez, Ні такий пісок не сифонять,бруд збирається з поверхні так само як при сифонці,а пісок периодично просто ,якоюсь гілочкою або... перемішується і все.
![]() -------------------- Не хилися, червона калино, Маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, Маєш вільний рід. |
![]()
|
|
![]() AquafanatcA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 2 162 Регистрация: 11.11.2009 Из: Кривой Рог ![]() Благодарности: 6645 раз(а) ![]() |
navy, если я ничего не пропустила- Вы отдаете предпочтение цихлидам? Вы всегда очень интересно нас с ними знакомите
![]() -------------------- Так хочется быть слабой женщиной, но, как назло, то кони скачут, то избы горят... ![]() Симфония подводных скал Траво-рыбник " Попытка № ... " "Создание цихлидника- мечта сбылась" МарсиМохия. Нано 35 л ![]() Благодарности:
navy, |
![]()
|
|
min.olga, Так цихли,в мене були завжди,то вже "пожиттєва хвороба"
![]() -------------------- Не хилися, червона калино, Маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, Маєш вільний рід. |
![]()
|
|
Aquafanatic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Заблокированные Сообщений: 2 180 Регистрация: 7.9.2009 ![]() Благодарности: 12553 раз(а) ![]() |
navy, дуже гарні рибаси!
![]() ![]() ![]() Благодарности:
navy, |
![]()
|
|
![]() Aquafanatic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 1 867 Регистрация: 6.11.2009 Из: Одесса ![]() Благодарности: 6682 раз(а) ![]() |
і мені не заважає rolleyes.gif А решта не суттєво. hi.gif Так я спросила... так как хочу, чтобы и мои большие камни позеленели... только вот не знаю как это сделать... ![]() -------------------- |
![]()
|
|
DolceVita, Віта то скоро станеться
![]() ![]() -------------------- Не хилися, червона калино, Маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, Маєш вільний рід. |
![]()
|
|
![]() отключен за неуплату ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 1 093 Регистрация: 8.4.2009 Из: Теплодар ![]() Благодарности: 2192 раз(а) ![]() |
На кухні у мене є невеличкий акваріум на 80л Андрий, ничего себе небольшой, у некоторых на кухне такие аквариумчики не помещаются ![]() -------------------- Благодарности:
navy, |
![]()
|
|
Tlaloc, Так зроби собі таку поличку,і все проблема вирішена
![]() ![]() ![]() -------------------- Не хилися, червона калино, Маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, Маєш вільний рід. |
![]()
|
|
![]() отключен за неуплату ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Журналисты Сообщений: 1 093 Регистрация: 8.4.2009 Из: Теплодар ![]() Благодарности: 2192 раз(а) ![]() |
так приделать не проблема, проблема поместить в 7метровой кухоньке
![]() ![]() -------------------- Благодарности:
navy, |
![]()
|
|
Я присматриваюсь... Группа: Пользователи Сообщений: 5 Регистрация: 6.6.2010 ![]() Благодарности: 9 раз(а) ![]() |
Очень рыбки понравились, интересные такие!
![]() -------------------- При желании можно найти сто возможностей, при не желании сто причин. Благодарности:
navy, |
![]()
|
|
Ось вирішив троха показати всім ,як почуваються мої мушлевци через місяць після перезапуску.Особливої зміни не сталось,єдине що "будівельни роботи" продовжуються
![]() ![]() Після перезапуску останньго акваріуму залишились меченосці ,які перейшли тимчасово жити в цю акву.Тримаю живородку для того ,щоб урізноманітнити раціон Танги(хай не ображаються поціновувачі тих риб,але то така дійсність при утриманні хижачків з цього озера ![]() -------------------- Не хилися, червона калино, Маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, Маєш вільний рід. |
![]()
|
|
navy, Андрій, так розумію, що мушлевці дорослих меченосців не зачіпають?
![]() -------------------- |
![]()
|
|
DolceVita, Ні вони(мечі,моллі) тримаються верхніх шарів акви,тому вони не конкурують між собою.Але як близько опиняються біля мушль,то в бочину можуть отримати,но так попереджаючи що тобі тут не місце.
![]() Сообщение отредактировал navy - 29.6.2010, 20:34 -------------------- Не хилися, червона калино, Маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, Маєш вільний рід. |
![]()
|
|
![]() Активный аквариумист ![]() ![]() ![]() Группа: Партнёры Сообщений: 101 Регистрация: 30.5.2010 ![]() Благодарности: 54 раз(а) ![]() |
Чи відрізняються ці мушлевиці від Neolamprologus multifasciatus в утриманні та розведенні?
Кого ще можна до мушлевиць пыдсадити? Сообщение отредактировал 133 - 10.8.2010, 15:50
Причина редактирования: Объединение сообщений
|
![]()
|
|
o87, Переважно нічим в утриманні вони не відрізняються.Див.приватну пошту. А підсадити можете відповідну рибу ,яка буде жити в твердій воді(живородка наприклад) та не буде заважати лампрологам.
![]() -------------------- Не хилися, червона калино, Маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, Маєш вільний рід. Благодарности:
|
![]() ![]() |